29 / 03 / 2024

İTÜ Stadyumu yol tarifi

İTÜ Stadyumu yol tarifi

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

IMEI kayıtlarda şikayetler bir haftada 93 kat arttı!

IMEI kayıt ücretlerinin zamlanmasının ardından yaşanan yoğunluk, IMEI kayıt sorununa yol açtı. Son bir haftada şikayetler bir haftada 93 kat arttı.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aymak tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Volvo V60 Cross Country engel tanımıyor! Peki fiyatı ne kadar? Volvo V60 Cross Country'de indirim var mı?

Sağlamlığı ve güvenirliği ile otomobil severlerin her zaman gözdesi olan Volvo,  V60 Cross Country modeliyle de her türlü yol koşulunda üstün performans sunuyor. Peki Volvo V60 Cross Country kaç TL? İşte detaylar...

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

İTÜ Stadyumu yol tarifi Haberi

İTÜ Stadyumu yol tarifi

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?


Lady Gaga'nın 16 Eylül 2014 tarihinde Türkiye'de ilk defa canlı konser vereceği İTÜ Stadyumu nerede? İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'na nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu nerede? İTÜ Stadyumuna nasıl gidilir? Lady Gaga konserinin düzenlenceği İTÜ Stadı'na nasıl gidilir? 


İTÜ Stadyumuna giden İETT otobüsleri hangileri? İTÜ Stadyumuna metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadyumuna özel araçla nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi al... İTÜ Stadı yol tarifi nasıl?


Lady Gaga’s Artrave: The Artpop Ball konserinin 16 Eylül 2014 Salı günü gerçekleşeceği İTÜ Stadyumu, İtü Ayazağa Yerleşkesi Maslak Sarıyer / İstanbul adresinde bulunuyor. 





İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir?


İTÜ Stadyumu 2008 yılında açıldı. Toplam 6 bin kişilik oturma kapasitesine sahip İTÜ Stadyumuna Taksim'den metroya binerek Ayazağa durağında inerek ulaşılabilir. 


İTÜ Stadyumu'na giden...