26 / 04 / 2024

Ivanka Trump mermeri

Ivanka Trump mermeri

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa aldı!

Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami'de 30 milyon dolara (yaklaşık 234 milyon TL) arsa satın aldı...

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Ivanka Trump Manhattan'daki evine kiracı bulamadı!

Ivanka Trump, Manhattan'daki dairesi için 13 bin dolara kiracı bulamadı.Trump, 3 aydır 17 emlak sitesindeki ilanları pek ilgi görmeyince, fiyat konusunda indirime gitmeye karar verdi.  

Ivanka Trump Türk mermerini dünyaya tanıttı!

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

Trump'ın kızı ile damadının serveti 740 milyon dolar!

Beyaz Saray'ın açıkladığı etik dosyalarındaki bilgilere göre ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka ile damadı Kushner'in geçen yılki gelirlerinin 195 milyon, toplam servetlerinin ise 740 milyon dolar.

Ivanka Trump evini IKEA'dan döşedi!

ABD Başkanlığı'nı devralmaya hazırlanan Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, başkent Washington DC'deki yeni evine yerleşmeye başladı. Ivanka'nın 5.5 milyon dolarlık evini IKEA mağazasından parçalalarla doldurdu.

İşte Ivanka Trump'ın yeni evi!

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, eşi ve çocuklarıyla birlikte Washington'da bulunan 20 milyar değerindeki bu malikaneye taşınacak.

Damat, 100. mağazasını Trump Towers'ta açtı!

Damat Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde bulunduran ORKA Group, 100. Damat mağazasını Trump Towers'ta açtı

İstanbul Shopping Fest kapılarını bu yıl Trump Towers Mall'da açıyor!

9 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek alışveriş festivali "İstanbul Shopping Fest" kapılarını bu yıl Trump Towers Mall'da açıyor

Bertelsmann Grubu İstanbul Trump Towers'ta ofis açıyor!

Avrupa’nın en büyük medya kuruluşu Bertelsmann Grubu, İstanbul Trump Towers’ta bir ofis açacak

Ivanka Trump mermeri Haberi

Ivanka Trump mermeri

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri ABD'ye yayıldı. Daha önce ABD'li ünlü aktör Eddie Murphy'nin evinde, Jennifer Lopez'in şöminesinde, ABD Temsilciler Meclisi ve Disneyland gibi çok sayıda ünlü mekanda kullanılan Türk mermeri, Ivanka Trump sayesinde dünyaya tanıtıldı.






Bursa-Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergün Efendioğlu, Çizgili Marmara'nın hikayesini şu şekilde anlattı: 2014 yılında, Ivanka Trump mermeri görünce hemen mekanlarda kullanımı ile ilgili aklında bir fikir canlanmış. 'Çizgili Marmara mermeri kullanılarak banyonun duvarlarında çizgi takip ettirebilir mi?' diye araştırıyor. Daha önce İtalyanlar'dan istemişler...