26 / 04 / 2024

İzban Torbalıya direkt sefer için hazır

İzban Torbalıya direkt sefer için hazır

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Narlıdere Metrosu ve Çiğli Tramvayı için tarih veren Tunç Soyer'den Bergama'ya İZBAN müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İZTAŞIT Bergama’nın tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Soyer, Bergama'ya İZBAN müjdesi verdi.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Siemens'ten buzdolabı alana, toz torbalı süpürge hediye! 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

Siemens'te online alışverişe özel fırsatlar devam ediyor. Seçili XL ve XXL buzdolapları şimdi hediyeli. Siemens, XL ya da XXL buzdolabı alımlarında, 3.000 TL değerinde toz torbalı elektrikli süpürge hediye ediyor. Peki, Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Beko TRB 5986 B Toz Torbalı Elektrikli Süpürge ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko TRB 5986 B toz torbalı elektrikli süpürge, 5,5 litre yüksek toz kapasitesi ve 9 metre kullanım yarıçapıyla temizlikte büyük kolaylık sağlar. HEPA filtre sayesinde daha sağlıklı bir yaşam alanı sunar. Peki, Beko TRB 5986, kaç watt? İşte detaylar...

Ayçiçek yağında flaş gelişme! Market raflarını direkt etkileyecek

Türkiye'de son dönemde fiyatı en çok artan ürünlerin başında gelen ayçiçek yağıyla ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor. Trakya'da büyük bir alanı eken çiftçiler, yüksek verim için yağı bekliyor. Eğer istenilen verim gelirse ayçiçek yağında indirimler olacak.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Fatih Terim, Florya'ya taşındı!

İtalya'da 11 Ağustos'ta Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'ya taşındı.

Torbalı'ya açık spor aktivite merkezi müjdesi!

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Torbalı'ya yatırım yağmuru!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede görev yapan gazetecilerle buluştu. Görmez, vaatlerinden ve hayata geçireceği yatırımlardan bahsetti.

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

Ali Pehlivanoğlu Sitesi ile Torbalı'ya 697 konut geliyor! Yeni proje!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu Torbalı'da 697 konut yapacak...

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

İzban Torbalıya direkt sefer için hazır Haberi

İzban Torbalıya direkt sefer için hazır

İZBAN, 17 Nisan Pazar gününden itibaren yeni sefer sistemine geçme hazırlıklarını tamamladığını, trafik uygulamadan sorumlu TCDD 3. Bölge Müdürlüğü'ne bildirdi. Yeni düzenleme ile Torbalı-Menemen arasında her sabah 05:30'dan itibaren 08:15'e kadar 20 dakikada bir toplam 13 tren karşılıklı olarak işletilecek. Akşam aynı güzergahta 16:00-19:00 saatleri arasında yine karşılıklı 10 direkt tren seferi olacak. Aliağa-Cumaovası arasında ise aynı saatlerde sabah 15, akşam 13 karşılıklı direkt tren seferi yapılacak. Böylelikle her gün 51 İZBAN treni, yolcularını Menemen ile Cumaovası'nda transfer etmeyecek. Yoğun saatlerde uç istasyonlardaki direkt tren sıklığı 20 dakikada 1 olacak. Diğer yandan her günün son 3 treni, hattın en uç istasyonlarına direkt gidecek.



Yeni...