26 / 04 / 2024

İzet Mecidi

İzet Mecidi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Üsküp Çayır Belediye Başkanı İzet Mecidi, Çayır’da yaptırılacak olan eğitim merkezinin mimari ve mühendislik projelerinin hazırlığına ilişkin işbirliği protokolünü imzaladı.

Doğuş GYO'nun 2023 yılının ilk 9 ayındaki hasılatı 308 milyon 645 bin TL oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla ara dönem faaliyet raporunda yer alan özet finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem özet finansal tabloları açıklandı.

Merkez Bankası krediler için değişikliğe gitti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Merkez Bankası'ndan yeni bir değişklik haberi geldi. Buna göre Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırılırken, yeni güncelleme ile birlikte artık döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunabilecek.

Merkez Bankası'ndan yeni sadeleşme hamlesi!

Merkez Bankası, Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırırken, Sistemik Risk Veri Takip Sistemi'nin kapsamını firma kapsamı ve firmaların ülke ekonomisindeki temsil düzeyini yükseltmek için güncelledi.

Vakıf GYO ne kadar hasılat elde etti?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem özet finansal tabloları belli oldu.

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çınar Elmasulu tarafından kuruldu.

Akiş GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akiş GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve özet bireysel finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlarını yayımladı.

Akaryakıt ayçiçek yağı otobüs bileti alkollü içecek ve tütüne gelen şok zamların gizli nedenleri

Türkiye'de akaryakıt başta olmak üzere gıda, otobüs bileti, alkollü içecek, tütün, tüp gaz ve diğer temel tüketim maddelerine gelen zamlar Merkez Bankası'nın raporuna girdi Banka 14 Nisan'da yapılan PPK toplantısının özet metnini yayınladı. İlginç tespitlere yer verdi.

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Zeynep Müştekin tarafından kuruldu.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Enka İnşaat 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Enka İnşaat'ın Genel Kurul Toplantısında özet olarak ana kararlar alındı. Alınan kararları içeren olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı.

Özak GYO 2020 yılı yatırımcı sunumu!

Özak GYO'nun 2020 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumu yayınlandı.

TF Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli 500 milyon TL tutarlı fazla talep gelmesi durumunda 700 milyon TL tutarına kadar arttırılabilecek kira sertifikası ihracı için "Sermaye Piyasası Aracı Notu, İhraççı Bilgi Dokümanı Günceleme Metni ve İzahnamenin Özet Kısmı" yayınlandı.

İzet Mecidi Haberi

İzet Mecidi

Bursa’ya yatırımlarıyla değer katan Büyükşehir Belediyesi, Balkanlara bir kez daha yardım elini uzatıyor. Üsküp’ün Çayır Belediyesi sınırlarında yaptırılacak olan eğitim merkezinin mimari ve mühendislik projeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak.


Bursa’ya hizmetleriyle çağ atlatan Büyükşehir Belediyesi, Balkan ülkelerine destek vermeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Üsküp Çayır Belediye Başkanı İzet Mecidi ile Merinos Parkı’ndaki Gönül Dostları Sofrası’nda bir araya geldi.


Mecidi’ye Makedonya Sayıştay Başkan Yardımcısı Naser Ademi, Çayır Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Baki, Başkan Danışmanı Bekir Asani, Meclis Başkanı Zahir Bekteşi, Üsküp Belediyesi Meclis üyeleri Alaattin Aliya ve Kemal Musliu, Çayır Belediyesi Başkanvekili Danışmanı İrfan Şaban ve Çayır Belediyesi Satış Müdürü Sedat Kubur da eşlik etti. Çayır Belediye Başkanı İzet Mecidi, Bursa’yı çok beğendiğini ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kenti...