18 / 04 / 2024

İzmir 2 çevre yolu projesi

İzmir 2 çevre yolu projesi

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022! TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinin kura çekimi bugün yapılacak. İşte Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022 ve TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi...

Murat Kurum: 2.5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

İzmir depremi ile ilgili bir mesaj yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar 2,5 milyon konutta ikamet eden 10 milyonu aşkın vatandaşımızın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak dönüşümü başarıyla tamamladık" dedi.

İzmir Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Urla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 469 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

İzmir'e 2 milyar 200 milyon TL'lik kentsel dönüşüm yatırımı!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentte kentsel dönüşüm için  2 milyar 200 milyon TL kentsel dönüşüm yatırımının yapıldığını açıkladı. 

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü'nden 17.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Alaçatı ve Reisdere'de bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 17 milyon 671 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Sakarya Mahallesi, 289 ada 5 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor...

11 ayda 2.5 milyon adet satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 11 ayda 2.5 milyon gayrimenkul satıldığını belirti ve “456 milyar TL'lik işlem hacmiyle yıllık bazda rekora imza atıldı. İstanbul'da 351 bin, Ankara'da 200 bin, İzmir'de 134 bin gayrimenkul satıldı" dedi.

Elazığ'da 2 bin 500 deprem konutu tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de "19 bin 500 konuttan 2 bin 500 konutu tamamladık ve teslime hazır hale getirdik" dedi.

İzmir 2 çevre yolu projesi Haberi

İzmir 2 çevre yolu projesi

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yoluna ilişkin soru önergesi hazırladı. Serter, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Serter, ''Aşağıdaki sorularımın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını arz ederim'' diye konuştu. 

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in soruları:
1- İzmir'e yapılması planlanan 2. çevre yolunun detayları nelerdir?
2- İzmir'e yapılması planlanan 2. çevre yoluna daire Bakanlığınızın elindeki veriler...