25 / 04 / 2024

izmir 2015 konut yatırımları

izmir 2015 konut yatırımları

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

İzmir'de konut imarlı 78 arsa satılacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

İzmir'in Menemen ilçesinde mülkiyeti Menemen Belediyesi'ne ait 78 adet konut imarlı arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek ve TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

İzmir'de konut fiyatları depremden sonra fırladı!

İz Gazete köşe yazarı Ayhan Bülent Toptaş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ayhan Bülent Toptaş'ın 'İzmir'de konut fiyatları' başlıklı yazısı....

İzmir'de konut satışları yüzde 69 yükseldi!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre; İzmir'de konut satışları geçen yıla oranla yüzde 69,1 oranında yükseldi.

İzmir'de konut fiyatları yüzde 25 arttı!

İzmir'de 2020 senesinde meydana gelen deprem ve pandemi koşulları kentte konut piyasasını etkiledi.  Bölgede satılık ve kiralık konut fiyatları yüzde 25 yükseldi. 

İzmir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Ege'nin değerli bölgelerinden İzmir'de konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Özellikle Seferihisar'da konut fiyatları yüzde 54 yükseldi. 

İzmir'de konut satışları Ağustos 2021'de ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ağustos 2020'de İzmir’de 11 bin 145 olarak kaydedilen konut satışı, 2021 Ağustos'ta yüzde 30.6 oranında geriledi 7 bin 731 oldu.

İzmir'de konut fiyatları uçuyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yaşar Kuş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut piyasasını kaleme aldı. İşte Yaşar Kuş'un 'İzmir konut piyasasında garip denklem: Satış düşüyor, fiyat artıyor' başlıklı yazısı..

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

izmir 2015 konut yatırımları Haberi

izmir 2015 konut yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bakan Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İzmir mitinginde açıkladığı Ege Gelişim Projesi (EGEGEP)'in detaylarını AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla tek tek açıkladı. 


Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da katıldı. EGEGEP ile 2019 vılı sonuna kadar tamamlanacağını ve 25 milyar TL'lik 4.547 dev proje olduğunu belirten Bakan Eroğlu, EGEGEFin büyük bir gelişim projesi olduğunu söyledi. Bakan Eroğlu, kendisine yöneltilen İzmir'i tanımıyor şeklindeki eleştirilere de yanıt vererek, "Basın mensupları Kordon'da otururken bizi görmedi. Çalışmaktan i .Kordon'u gezmeye, izmir'in güzel yemeklerini yemeye fırsatımız olmadı ama vatandaşlar bizi çalışırken gördü" dedi. 

İzmir'de vatandaşların hayat tarzını değil, hayat standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini vurgulayan Bakan Eroğlu, "Giindoğdu Meydanı'nda kısa bir açıklama yaptı....