26 / 04 / 2024

İzmir 2016 imar

İzmir 2016 imar

İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi sakinleri, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Fuar İzmir'e yeni açılacak kapının karşı mevkiindeki kamulaştırma çalışmalarına tepki gösterdi.

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

İzmir'deki Zorlu Gökdeleni yine gündemde: ŞPO'dan izin vermeyin uyarısı! 

ŞPO İzmir Şubesi, imar planlarına aykırı olduğu mahkeme kararıyla belirtilen Zorlu Projesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin mahkeme kararının uygulanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

İzmir’de yıkımların nedeni yanlış imar mı? 

Dün İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde 25 kişi hayatını kaybederken çok sayıda bina yıkıldı. Yıkılan binalar sonrasında İzmir'in imar planları tartışmalara neden oldu. 

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılarla ilgili soru önergesi!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

TOKİ 9 ilde etüd raporu hazırlatılması ihalesi 3 Mayıs'ta!

TOKİ, Manisa ve İzmir'de imar planına esas zemin etüt raporu ve Tunceli, Siirt, Niğde, Karaman, Çankırı, Samsun ve Elazığ İllerinde zemin etüd raporları ihalesi 3 Mayıs'ta.

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kuzeyşehir İzmir 2016 ev fiyatları!

Toplamda 397 adet konuttan oluşan Kuzeyşehir İzmir projesinde yüzde 5 peşinatlı 0,69 faizli banka kredili ödemeler yapılabiliyor. İşte, Kuzeyşehir İzmir 2016 ev fiyatları...

Mahall Bomonti İzmir 2016 satışları!

466 konut, 590 ofis ve 9 ticari birim olarak yükselen Mahall Bomonti projesi İzmir'de eski Şaraphane arazisinde inşa ediliyor. İşte, Mahall Bomonti İzmir 2016 satışları...

İzmir 2016 imar Haberi

İzmir 2016 imar

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Fuar İzmir'e yeni açılacak kapının karşı mevkiindeki kamulaştırma çalışmalarına Aktepe Mahalle sakinlerinden tepki geldi. Kendilerine sunulan teklifin emsallere göre çok düşük rakamlar olduğunu savunan vatandaşlar, evlerinden çıkmayacaklarını belirterek gözyaşı döktü.


İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi sakinleri, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Fuar İzmir'e yeni açılacak kapının karşı mevkiindeki kamulaştırma çalışmalarına tepki gösterdi. Kendilerine sunulan teklifin emsal arsalara göre çok düşük rakamlar olduğunu ve barınma sorunu yaşayacaklarını savunan mahalle sakinlerine sivil toplum kuruluşları ve AK Partili yöneticiler de destek verdi. 63 yaşındaki engelli Emine Yavuoğlu gözyaşı dökerek, "Ben bu evi alnımın teriyle yaptım. Kimse yardım etmedi. Tek başımayım. Bir bacağım kesik ve hastayım. Ben evimden çıkmayacağım" dedi. 


Diğer mahalleliler ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan yardım istedi. Mahalleli adına...