25 / 04 / 2024

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesinde imar

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesinde imar

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük depremzedeleri korkudan evlerine giremiyor!

1999 senesinde Gölcük'te yaşanan depreme yakalanan ve sonrasında İzmir'e yerleşen Hasan İnce ve eşi, İzmir'deki depremde evleri hasar almamasına rağmen korkudan evlerine giriş yapamıyor. 

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesinde imar Haberi

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesinde imar

Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?


Aslen Karslıyım. 1973 Kars-Digor doğumluyum. 1987 yılında Menemen´e geldik. O yıldan bu yana Asarlık´ta ikamet ediyorum. Market işletiyorum. Esnafım.



Muhtarlık görevini kaç dönemdir yürütüyorsunuz? Nasıl muhtar olmaya karar verdiniz?


Muhtarlıkta ilk dönemim. 2014 yılı 30 Mar'ta muhtar seçildim. Muhtarlık aklımın ucundan bile geçmezdi. Vatandaştan gelen talebe göre, “devamlı buradasın, vatandaşla iç içesin, insanları az çok tanıyorsun, bize hizmet etmek için sen bire birsin” dediler. Önce kesinlikle olmaz, yapamam dedim. Herkes muhtar muhtar demeye başlayınca mecburen girmek zorunda kaldım. Şimdi muhtarlığı severek yapıyorum. Muhtar olduğuma pişman değilim. Mahalleye hizmet ettikçe, insanları sevindirdikçe ben de seviniyorum. Taş taş üstüne koyduğumda bu beni mutlu ediyor.



Mahallenizin şu anki nüfusu ne kadar?


Nüfusumuz 7 bin 800.



Mahallenizde en çok karşılaştığınız sorunlar nelerdir?


Olmaz olmazımız metro durağı....