27 / 04 / 2024

izmir berlinde tanıtılıyor

izmir berlinde tanıtılıyor

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuan için hazırlıklarını tamamladı.

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz?

Samsung Galaxy S23 serisi, bu hafta 2023'ün ilk Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılıyor. 1 Şubat'ta merakla beklenen Galaxy S23 Ultra'yı ve söylentilere  göre 200 MP kamerasını göreceğiz .

Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara dağıtılıyor! PTT'den 650 TL'lik ödeme hemen hesaplara yatıyor!

Aile bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destek sağlıyor. Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara veriliyor. Peki çocuk parası hesaplara yattı mı?

Çocuğu olan anne babalar müjde! Devlet 300, 400 ve 600 TL dağıtılıyor! Şimdi başvurun PTT'den hemen alın!

Çocuk sahibi olan ailelere devletten büyük destek geldi. Devlet, durumu dar gelirli olan vatandaşlara çocuk başına para desteği sağlıyor. Peki, çocuk yardımı ödemeleri ne kadar, ödemelerden kimler faydalanabiliyor? İşte ayrıntılar...

Naturia Kemer: Doğal Lüks!

Naturia Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. proje "Doğal Lüks" sloganıyla tanıtılıyor...

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Düşler Vadisi Riva: Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?

Galatasaray Riva arsasında Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılıyor...

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Yücesoy Santrall İzmir örnek daire!

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall İzmir projesi "Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılıyor..

Dap Yapı İzmirle sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabilen Bornova Dap İzmir Evleri, İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor..

izmir berlinde tanıtılıyor Haberi

izmir berlinde tanıtılıyor

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuarıiçin hazırlıklarını tamamladı. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, "Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin'e IZKA'nın temin ettiği İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'in Akdenizli kimliğini ön plana çıkaran bir stant tasarımı hazırlandı. İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız" dedi.  Yılmazçoban, İzmir standında turizm sektörü temsilcilerinin, ikili iş görüşmeleriyle İzmir turizmine katkı sağlayacağını söyledi. 


Yeni...