28 / 03 / 2024

izmir büyükşehir ulaşım yatırımları 2022

izmir büyükşehir ulaşım yatırımları 2022

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 farklı meslek grubundan çok sayıda personel alımı yapacak! Başvurular bitmeden yetişin!

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN 16 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını duyurdu. Bazı alımlardan KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvuru süresi dolmadan bakın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN, KPSS şartı olmadan santral operatörü alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

izmir büyükşehir ulaşım yatırımları 2022 Haberi

izmir büyükşehir ulaşım yatırımları 2022

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,  İzmir'deki yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Buca-Otogar Bağlantı Yolu Tünelleri inşaatının Buca'daki tünel girişi önünde basın mensuplarınaprojenin ilk olarak 2015'te gündeme geldiğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2017 yılında ihalesi gerçekleştirilen proje dahilinde toplamda 7,4 kilometre bağlantı yolu, 2,5 kilometre 2 tüp tünel ve viyadük planlandığını dile getiren Ali Sürekli, "2019'da firmalar hak edişler ödenmediği için sözleşmeyi feshetti. Başkan (Tunç Soyer) göreve geldiğinde 'en kısa sürede ihalesini yapacağız' dedi. İzmirli mağdur oldu, 6 ay önce bir ihale yapıldı, 25 firma katıldı. Bu ihaleyle ilgisi ses seda yok. 7 yıl geçti 50 metre tüp yapıldı. Proje aslında olduğu yerde duruyor." şeklinde...