29 / 03 / 2024

İzmir Çeşme 2015 projeleri

İzmir Çeşme 2015 projeleri

Villa ve rezidans dairelerden oluşan Quattordici projesi İzmir Çeşme Ayasaranda Koyu'nda yükseliyor. 2015 yılı sonunda teslim edilecek olan Quattordici projesi Veryeriler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da iki arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 29 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Çeşme projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Mistral GYO Çeşme projesindeki son durum...

Tatil bölgesinde arsa arayanlara Çeşme'de büyük fırsat! Hemen bakın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü İzmir Çeşme'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çeşme'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

İzmir Çeşme 2015 projeleri Haberi

İzmir Çeşme 2015 projeleri

Veryeriler İnşaat imzasını taşıyan Quattordici projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayasaranda bölgesinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları bu yıl 15 Ekim'de başlayan Quattordici projesinde deniz ve Sakız Adası manzaralı daireler yer alıyor.

3 bin 286 metrekare alanda hayata geçiriliyor olan Quattordici projesinde rezidans ve villalar bulunuyor. 8 dubleks villa ve 6 rezidans daire olmak üzere 14  konuttan oluşan Quattordici projesinde 3+1 ve 4+1 villalar ile 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler yer alıyor.

Quattordici projesinde villalar net 200 metrekare büyüklüte tasarlandı. 2.8 metre tavan yüksekliğine sahip olan Quattordici projesinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

2 bin 500 metrekare alanın yeşile ayrıldığı Quattordici projesinde her villaya özel yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. Her konuta 2 araçlık otoparkın...