24 / 04 / 2024

Quattordici Çeşme projesinde metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!

Quattordici Çeşme projesinde metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!

Firma: Veryeriler İnşaat

Proje: Quattordici

Villa ve rezidans dairelerden oluşan Quattordici projesi İzmir Çeşme Ayasaranda Koyu'nda yükseliyor. 2015 yılı sonunda teslim edilecek olan Quattordici projesi Veryeriler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...



 

Veryeriler İnşaat imzasını taşıyan  Quattordici  projesi  İzmir  Çeşme'ye bağlı Ayasaranda bölgesinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları bu yıl 15 Ekim'de başlayan Quattordici projesinde deniz ve Sakız Adası manzaralı daireler yer alıyor.

 

3 bin 286 metrekare alanda hayata geçiriliyor olan Quattordici projesinde rezidans ve villalar bulunuyor. 8 dubleks villa ve 6 rezidans daire olmak üzere 14  konuttan oluşan Quattordici projesinde 3+1 ve 4+1 villalar ile 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler yer alıyor.

 

Quattordici projesinde villalar net 200 metrekare büyüklüte tasarlandı. 2.8 metre tavan yüksekliğine sahip olan Quattordici projesinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

 

2 bin 500 metrekare alanın yeşile ayrıldığı Quattordici projesinde her villaya özel yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. Her konuta 2 araçlık otoparkın olacağı projede özel güvenlik, yerden ısıtma, kat bahçeleri, doğayla uyumlu peyzaj yer alıyor.

 

Quattordici projesinde teslimlerin 2015 yılı Aralık ayı sonunda yapılması hedefleniyor. Quattordici Çeşme merkezine 1,5 kilometre, Çeşme Marina'ya 2 kilometre yakınlıkta yükseliyor.

 

Quattordici nerede?

Quattordici adres: 16 Eylül Mahallesi, 3307 Sokak, Ayasaranda Koyu-Çeşme / İzmir

 

 

Tel: 0232 716 91 96

Web: www.quattordici.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com

 

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!
 


projeye sor



Geri Dön