25 / 04 / 2024

İzmir Quattordici teslim tarihi

İzmir Quattordici teslim tarihi

Villa ve rezidans dairelerden oluşan Quattordici projesi İzmir Çeşme Ayasaranda Koyu'nda yükseliyor. 2015 yılı sonunda teslim edilecek olan Quattordici projesi Veryeriler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

İzmir'de 749 deprem konutu hak sahiplerine teslim edilecek!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evsiz kalan vatandaşlar için inşa edilen 749 deprem konutu kısa süre içerisine hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir deprem konutları 30 Ekim'de teslim edilecek!

İzmir'de geçen sene meydana gelen deprem sonucunda yıkılan evler yerine inşa edilen deprem konutları 30 Ekim'de hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir deprem konutlarından 397 tanesi bu yıl teslim edilecek!

İzmir Bayraklı'daki rezerv alanında hayata geçirilen 3 bin 649 konuttan 397'si bu sene hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir Uzundere'de 112 konut depremzedelere teslim edildi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de depremzedelere tahsis edilen 224 konuttan 112'sini hak sahiplerine teslim etti. 

Murat Kurum'dan müjde! Bir yıl içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutların, bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

İzmir'deki deprem konutları 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarının başlatıldığını dile getirdi. Kurum, yeni inşa edilecek konutların, hak sahiplerine bir sene içersinde teslim edileceğini de açıkladı. 

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Evlerini kaybedenlere yenilerini yapıp teslim edeceğiz!

Van’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi'nde, İzmir'de yaşanan depremle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ''Depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımıza yenilerini yapıp teslim edeceğiz'' dedi.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

İzmir Quattordici teslim tarihi Haberi

İzmir Quattordici teslim tarihi

Veryeriler İnşaat imzasını taşıyan Quattordici projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayasaranda bölgesinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları bu yıl 15 Ekim'de başlayan Quattordici projesinde deniz ve Sakız Adası manzaralı daireler yer alıyor.

3 bin 286 metrekare alanda hayata geçiriliyor olan Quattordici projesinde rezidans ve villalar bulunuyor. 8 dubleks villa ve 6 rezidans daire olmak üzere 14  konuttan oluşan Quattordici projesinde 3+1 ve 4+1 villalar ile 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler yer alıyor.

Quattordici projesinde villalar net 200 metrekare büyüklüte tasarlandı. 2.8 metre tavan yüksekliğine sahip olan Quattordici projesinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

2 bin 500 metrekare alanın yeşile ayrıldığı Quattordici projesinde her villaya özel yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. Her konuta 2 araçlık otoparkın...