25 / 04 / 2024

Quattordici Ayasaranda Koyu

Quattordici Ayasaranda Koyu

Villa ve rezidans dairelerden oluşan Quattordici projesi İzmir Çeşme Ayasaranda Koyu'nda yükseliyor. 2015 yılı sonunda teslim edilecek olan Quattordici projesi Veryeriler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Vestel koyu Inox buzdolabı fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vestel koyu Inox buzdolaplar, mutfakta şıklığın adresi oluyor. Peki Vestel koyu Inox buzdolabı fiyatları kaç lira? İşte Vestel koyu Inox buzdolabı 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Quattordici Ayasaranda Koyu Haberi

Quattordici Ayasaranda Koyu

Veryeriler İnşaat imzasını taşıyan Quattordici projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayasaranda bölgesinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları bu yıl 15 Ekim'de başlayan Quattordici projesinde deniz ve Sakız Adası manzaralı daireler yer alıyor.

3 bin 286 metrekare alanda hayata geçiriliyor olan Quattordici projesinde rezidans ve villalar bulunuyor. 8 dubleks villa ve 6 rezidans daire olmak üzere 14  konuttan oluşan Quattordici projesinde 3+1 ve 4+1 villalar ile 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler yer alıyor.

Quattordici projesinde villalar net 200 metrekare büyüklüte tasarlandı. 2.8 metre tavan yüksekliğine sahip olan Quattordici projesinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

2 bin 500 metrekare alanın yeşile ayrıldığı Quattordici projesinde her villaya özel yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. Her konuta 2 araçlık otoparkın...