20 / 04 / 2024

İzmir çevre sorunları

İzmir çevre sorunları

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği sordu. Türeli, Güllüce'nin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesine ilişkin değerlendirme yaptı

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir'de yüzde 20 indirimle satılık arsa!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

İzmir'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire Yeniçiftlik Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'de yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

İzmir'de 24 ay taksitle, KDV'den muaf 31 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Konak ilçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilen detaylar...

İzmir'de yüzde 25 peşinat ve 24 taksitle 22 konut satılıyor! Ev alacaklara müjde!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Konak ilçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan 22 konutu satıyor. 24 ay taksit fırsatını kaçırmayın. Hemen bakın!

Tatil bölgesinde arsa arayanlara Çeşme'de büyük fırsat! Hemen bakın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü İzmir Çeşme'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Arsa alacaklar dikkat! İzmir'de uygun fiyata saltık arsa! Hemen bakın...

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden Foca ve Urla'da yer alan 2 adet hazineye ait arsa ve zeytinlik satışa sunuldu. İşte detaylar...

İzmir'de 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Karşıyaka, Karabağlar, Aliağa ve Konak ilçelerinde yer alan 50 konutu 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor..

İzmir çevre sorunları Haberi

İzmir çevre sorunları


CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği sordu. Türeli, Güllüce'nin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, Bergama Ovası'nı sulayan Bakırçay Nehri'nde yaşanan kirliliğin kamuoyunda uzun süredir tartışıldığını ifade etti. Bakırçay Nehri'ndeki kirliliğin, bölgede bulunan fabrikalar ile Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür işletmelerinin atıklannı drene etmesinden kaynaklandığını belirten Türeli, "Bu nedenle Bakırçay Nehri'nde sık sık balık ölümleri yaşanmaktadır. Diğer taraftan binlerce üretici Bakırçay Nehri'ni tanmsal sulamada kullanmaktadır" dedi.Türeli, Bakırçay Nehri'nin geçtiği bölgede yaşayan vatandaşların, kirlilik sorunun bir an önce çözülmesini istediklerini sözlerine ekledi.Türeli'nin, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği TBMM gündemine taşıdığı önergesinde şu sorular yer aldı: "Bakırçay Nehri'nde yaşanan yoğun kirliliğin önlenmesine yönelik olarak Bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir? Çalışma...