26 / 04 / 2024

izmir Çınartepe Seyir Terası

izmir Çınartepe Seyir Terası

Hakan Tartan Tamamlandığında kent insanıyla buluşan en geniş yeşil alanlardan biri olarak adını duyuracak Çınartepe Seyir Terası'nın, çok yakın zamanda İzmirlilere hizmet vermeye başlayacağını açıkladı

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Borsada primli seyir: İstikrarlı yükseliş için 7600 seviyesi önemli!

Borsa İstanbul, geçtiğimiz 2 haftada jeopolitik riskin etkisiyle volatil bir seyir izlerken, yeni haftaya pozitif yönde başlangıç yaptı. Uzmanlar yükselişin devamı için 7600 puan seviyesinin önemine dikkat çekiyor.

Emtia piyasalarındaki pozitif seyir devam etti!

Küresel piyasaların, geçtiğimiz hafat enflasyon ve resesyon endişelerinden dolayı negatif seyretmesine karşın emtia piyasasına pozitif bir seyir devam etti.

Küresel piyasalarda negatif seyir hakim! Endeksler, borsa, dolar düşüyor mu?

Küresel piyasalarda negatif seyir hakim olurken, son dakika rakamları merak ediliyor. Peki endeksler, borsa, dolar düşüyor mu?

Küresel piyasalarda karışık seyir!

Yatırımcıların yakından takip ettiği küresel piyasalar, dünya genelinde açıklanan söz konusu makroekonomik verilerin resesyon tehlikesini işaret etmesiyle karışık bir seyir izliyor.

Dolar ikinci tur seçimlerine kadar nasıl bir seyir izleyecek? 28 Mayıs sonrası dolar TL kuru ne olur?

Ekonomide Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine kadar neler olacağı, döviz kurlarının nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Hükümetin alacağı önlemler ile döviz kurlarının tırmanmasını bir şekilde frenlemesi beklenirken, 28 Mayıs sonrası ise durum pek parlak görünmüyor.

Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B ile seyir keyfi zirvede! 21 Ocak fiyat listesi...

Ultra HD 4K ekran çözünürlüğü ile canlı ve net görüntü sunarak size tam bir seyir keyfi yaşatacak Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B Android TV, en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar... 

Borsada bahar havası sona mı erdi? BIST 100 Endeksi 2023’de nasıl bir seyir izleyecek?

Borsa İstanbul bu haftaya güzel bir başlangıç yaptı ama geçen hafta yaşanan sert düşüşler akıllardan çıkmadı. Uzmanlar, bu düşüşlerin nedenlerini sorgularken, BIST 100 endeksinin önümüzdeki dönemde nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

Dolar kuru 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Dolar kuru uzun süredir yatay bir seyir izliyor. Dövize talebi frenlemek amacıyla uygulamaya konulan Kur Korumalı Mevduat hesabına ise eskisi kadar ilgi yok. Yüksek enflasyon nedeniyle alternatif yatırım arayışında olanların bir kısmı ise dövizde kalmaya devam ediyor. Peki, dolar 2023'de ne olur?

Küresel piyasalarda pozitif seyir devam ediyor!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin para politikalarında sona gelindiğine yönelik olan beklentiler ile pozitif bir seyir izleniyor. İşte detaylar…

Küresel piyasalarda pozitif seyir devam ediyor!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin para politikalarında sonuna yaklaşıldığı ile ilgili güçlenen beklentiler ile pozitif bir seyir izleniyor. İşte detaylar…

Altın, gümüş, petrol, buğday fiyatlarında son dakika! Emtia piyasasında pozitif seyir başladı mı?

Emtia piyasasında geçtiğimiz hafta enflasyon ve resesyon endişelerine karşın risk algısının biraz yumuşamasıyla pozitif bir seyir kaydedildi. Geçtiğimiz hafta Brent petrol yüzde 15, kurşun yüzde 10,6, alüminyum yüzde 7,5, şeker yüzde 5,7 yükseldi. İşte emtia piyasasındaki son durum...

izmir Çınartepe Seyir Terası Haberi

izmir Çınartepe Seyir Terası


Konak Belediyesi, Gültepe'de yer alan ve İzmir'i kuşbakışı gören Çınartepe'de sürdürdüğü düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Tamamlandığında kent insanıyla buluşan en geniş yeşil alanlardan biri olarak adını duyuracak Çınartepe Seyir Terası'nın, çok yakın zamanda İzmirlilere hizmet vermeye başlayacağını açıklayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Yıllardır herhangi bir düzenleme yapılmayan ve yeşilliğinden çok boş oluşu ve çöpleri ile konuşulan Çınartepe artık yeni yüzüyle anılacak. Buradaki düzenlemelerde sona yaklaştık. 80 dönümlük araziyi kent yaşamına kazandıran çalışmalar içinde kır kahvesinden koşu yoluna, çocuk oyun alanlarından spor merkezine her türlü detay düşünüldü. Rekreasyon alanındaki düzenlemelerde doğaya dost malzemeler kullanıldı" dedi.


Herkese açık olacak

"Gültepe, 20 yıldır yatırım bekleyen bir bölge ve Konak Belediyesi olarak gerek altyapı olarak gerekse okullarımızda ciddi bir yatırım gerçekleştirdik" diyen Tartan şunları dile...