26 / 04 / 2024

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm 2020

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm 2020

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

O ilde 2 adet 3+1 daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Ege Mahallesi'nde yer alan 2 adet 3+1 daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Divan Residence'la İzmir'e 422 yeni konut geliyor!

Teknik Yapı tarafından İzmir Ege Mahallesi'nde hayata geçirilen Divan Residence'ta satışlar başladı. İşte Teknik Yapı Divan Residence detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İş GYO İzmir Ege Perla projesi yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 nolu parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm 2020 Haberi

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm 2020

Yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm anlayışıyla kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettiren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ege Mahallesi’nde birinci etap için açtığı ihale sonuçlandı. Üç firmadan teklif verilen kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesini Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. kazandı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi bütün kentsel dönüşüm projelerinde olduğu gibi Ege Mahallesi’nde de yerinde dönüşüm yaparak mahallenin kültürel zenginliğini ve renkliliğini koruyan bir proje hayata geçirecek. 

ÜÇ FİRMADAN TEKLİF GELDİ

İhale dün İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. İhaleye İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON A.Ş., Akfen İnşaat Turizm ve Tic. A. Ş. ve Canyapı İnşaat Turizm Madencilik Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş....