19 / 04 / 2024

izmir kruvaziyer turizmi 2014

izmir kruvaziyer turizmi 2014

Hırvatistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmini geliştirmek amacıyla Hırvatistan-İzmir arası konaklamalı turların başlatılmasını önerdi.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Ekolojik Tarım Turizmi tepkisi: Tarım arazileri yapılaşmaya açılıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 46. Dönem Yönetim Kurulu, ekoköy turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açıldığına dikkat çekti. İşte detaylar...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planına itiraz!

Özelleştirilmesi planlanan İzmir Alsancak Limanı için hazırlanan yeni imar planındaki Kruvaziyer Limanı’na, Konak Belediyesi’nden eksiklikler nedeniyle itiraz geldi. DTO uzlaşma çağrısı yaptı.

İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı değişikliği askı sürecinde gelen itirazların kısmi kabulü ile yeniden düzenlenen İzmir Kruvaziyer Limanı Alanı imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

İzmir kruvaziyer turizminin peşini bırakmayacak!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizmin çok hassas bir sektör olduğunu belirterek, turistlerin karar verme süreçlerinde güvenliğin de önemli etkenlerden biri olduğunu vurguladı.

İzmir Kruvaziyer ve Yük Limanı ihaleye çıkıyor!

İzmir Alsancak Limanı'nın yeni imar planları, Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından Resmi Gazete'de yayınlandı. İzmir Kruvaziyer Limanı ve İzmir Yük Limanı'nın, 2016'nın ilk yarısında ihaleye çıkarılması öngörülüyor.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir'in Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi'nde bulunan İzmir Kruvaziyer Limanı Alanına yönelik hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

TÜRSAB turizm için Yenikapı'ya talip oldu!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Yenikapı yeni liman olacak!

Turizmciler, İstanbul'un yeni limanı olarak Yenikapı'ya göz dikti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 741 turist ile bin 16 personel bulunduğu bildirildi.

Hopa Kruvaziyer turizmi hedefliyor!

Hoparat Genel Müdürü Meriç Burçin Özer. Hopa'ya kruvaziyer gemilerin gelmesi için neler yapılabileceğini araştırmak için İzmir'de temaslarda bulundu.

izmir kruvaziyer turizmi 2014 Haberi

izmir kruvaziyer turizmi 2014


İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmini geliştirmek amacıyla Hırvatistan-İzmir arası konaklamalı turların başlatılmasını önerdi. 


Hırvatistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. İki ülke arasındaki ticaret hacminin çok düşük olduğunu kaydeden Hrastic, "Ticari işbirliğimizin artması için iş dünyası ile görüşmelerimiz olacak. Bu ilişkiler kültürel ve sosyal alanda da yakınlaşmamızı sağlayacak. İzmirli iş dünyasını en yakın zamanda Hırvatistan'da görmeyi umuyoruz" dedi. Demirtaş, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için Hırvatistan Ticaret Odası'nı İzmir'e davet etti. Türkiye ile Hırvatistan'ın tarihten gelen bağların bulunduğuna dikkat çeken Demirtaş, "Birbirimize yakın olmamıza rağmen bu potansiyelimizi iyi kullanmıyoruz. Odalar arası işbirliğini kurmamız gerek. Ekim ve Kasım aylarında Hırvatistan ve İTO arasında bir iş forumu düzenleyebiliriz. Burada ticari konuları...