25 / 04 / 2024

İzmir Kuzeyşehir projesi

İzmir Kuzeyşehir projesi

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen İzmir Kuzeyşehir projesinde konut sayısına 250 konut ilave edildi. Projede yatırım bedeli de 120 milyon TL'den 200 milyon TL'ye yükseldi.

Cem Yücesoy: Konutun fiyatı kadar kalitesine de bakın!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, inşaat sektörünün canlanması ve konut alımlarının artmasının, bankaların uzun vadeli kredi olanağı sunmasıyla mümkün olacağını belirtti.

İzmir Kuzeyşehir teslim tarihi!

İzmir Kuzeyşehir Evleri, Menemen Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 29 bin metrekarelik inşaat alanına sahip..

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. Etap kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir Projesi'nin beşinci etabında yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

Kuzeyşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

İzmir Kuzeyşehir projesi Haberi

İzmir Kuzeyşehir projesi

İzmir Menemen İlçesi'nde Kuzeyşehir projesini hayata geçiren inşaat firması, konut sayısını artırdı. 400 konuttan oluşan proje 250 konut daha ilave edildi. Toplam 120 milyon TL'lik yatırımla yola çıkan Kuzeyşehir projesi, 250 konutun ilave edilmesiyle birlikte 200 milyon TL'lik yatırım kapasitesine ulaştı. Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. Projenin her ay yaklaşık yüzde 2 değer kazandığına ve Aralık 2018'de teslimiyle birlikte minimum yüzde 55 değer kazanmış olacağına dikkat çeken Gökçöl, projedeki konutların yüzde 25'inden fazlasının satıldığını belirtti. 


BÜYÜK İLGİ 

Türkiye'nin yıllık ortalama yüzde 1, İzmir'in 2,5, Menemen'in ise yüzde 5 büyüdüğüne dikkat çeken Gökçöl, "Kuzeyşehir 1 'in ardından Kuzeyşehir 2 ve 3 projelerimiz hayata geçirilecek. Biz bölgede...