25 / 04 / 2024

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Kuzeyşehir Koru

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 



İnşaat sektörünün İzmir’deki güçlü oyuncularından Yücesoy Mühendislik, Menemen’de inşa ettiği Yücesoy Kuzeyşehir’de Kasım itibariyle teslimlere başladı.  Hürriyet'te yer alan habere göre; Sign Of The City Awards Ödülleri’nde “Türkiye’nin Devam Eden En İyi Çok Katlı Konut Projesi” ödülünü alan Yücesoy Kuzeyşehir, Menemen’in en merkezi noktasında, dünya standartlarında ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak hayata geçirildi. 

Yücesoy Kuzeyşehir de teslimler başladı!

DEV BİR KOMPLEKS

Sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken ve sosyal donatıları ile da beğenilen Yücesoy Kuzeyşehir, 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dev bir kompleks olarak inşa edildi. Site sakinlerinin tüm gereksinimlerine kendi bünyesinde yanıt veren projede ayrıca 2 bin 350 metrekare spor salonu, 7 havuz, spa, sauna, hamam, çift pota kapalı basketbol sahası, squash salonu, kafeterya, roof bar, kütüphane, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun odası, gastronomi odası, açık amfi, alışveriş merkezi, 3 cafe, kapalı ve açık otopark yer alıyor.

KONUT İHTİYACINA CEVAP

Projeye yönelik açıklamalarda bulunan, “Yücesoy Kuzeyşehir aynı zamanda alıcısına kar getiren yatırım araçlarından biri. Bugünün ekonomik konjonktüründe bu özelliklere sahip bir sitede oturmanın maliyeti ulaşılabilir rakamlar olmadığı gibi İzmir’de benzer metrekarelerde sosyal alan vaat eden başka bir proje henüz yok. Yücesoy Mühendislik, Kuzeyşehir’den hemen önce Yücesoy Mahalle’nin teslimlerini de tamamladı. Bakırçay Üniversitesi’nin açılmasıyla birlikte bölgede yaşanan konut ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan projede satışlar sürüyor” dedi.

https://www.yucesoymuhendislik.com/yucesoy-kuzeysehir.html


projeye sor



Geri Dön