19 / 04 / 2024

izmir mavişehir evleri nerede

izmir mavişehir evleri nerede

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Penthouse dairelerin de yer aldığı proje İzmir Mavişehir bölgesinde inşa ediliyor.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

Emlak Konut Mavişehir Evleri'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Mavişehir Evleri'ndeki D blok ile B1 bloğun 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

İzmir Kuzeyşehir Evleri satış fiyatları 2017!

İzmir Kuzeyşehir Evleri satış fiyatları 287 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmirde 0,89 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Kuzeyşehir Evleri İzmir daire fiyatları!

Kuzeyşehir Evleri İzmir Menemen'de Yücesoy Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Kuzeyşehir Evleri fiyat listesi 287 bin TL'den başlıyor...

izmir mavişehir evleri nerede Haberi

izmir mavişehir evleri nerede

Mavişehir Carrefour ve Taypark'a yakın bir bölgede hayata geçirilen Mavişehir Evleri Cengiz İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projenin ilk etabında 312 adet konut bulunuyor.


Cengiz İnşaat Mavişehir projesi spor salonu, güvenlik,  yüzme havuzu ve otopark gibi ortak kullanım alanlarından oluşuyor. Projede toplam 2 bin 500 adet daire yer alacak.


Penthouse dairelere de yer verilen İzmir Mavişehir Evleri hakkında detaylı bilgi almak için 0232 336 76 83 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Cengiz İnşaat Mavişehir projesi iletişim 

Telefon:  (232) 336 76 83

Özge...