17 / 04 / 2024

izmir mavişehir ulaşım

izmir mavişehir ulaşım

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İlk etabı 312 adet daireden meydana gelen projede toplamda 2 bin 500 adet konut yer alacak.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

İzmir Mavişehir'de gayrimenkuller değer kazanıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de yer alan 12 daireyi toplam 7 buçuk milyon liraya satışa çıkarıyor. Karşıyaka Belediyesi satacağı 12 daire için toplam 7 milyon 595 bin TL tahmini bedel açıkladı.

İzmir Mavişehir’de ruhsat iptalleri başladı!

İzmir 2. İdare Mahkemesi’nin Kasım 2015'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Mavişehir Bostanlı Toplu Konut Alanı imar planları iptalinin ardından, ilk inşaat ruhsatı iptal kararı çıktı.

İzmir Mavişehir'de imar planı değişti, arsalar birleştirildi!

İzmir’in en değerli bölgesi Mavişehir’e el atan AKP’li müteahhit Mehmet Cengiz için imar planları değiştirildi, arsalar birleştirildi.

İzmir Mavişehir'de inşaatlar kaçak durumuna geldi!

İzmir’in, en gözde gayrimenkul alanı Mavişehir için İzmir Valiliği’nin aldığı, ancak mahkemenin iptal ettiği toplu konut alanı kararı, Danıştay’ın bozma kararından sonra yeniden iptal edildi.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım!

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu projede fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

izmir mavişehir ulaşım Haberi

izmir mavişehir ulaşım

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mavişehir Konutları'nda penthouse daireler de bulunuyor. Proje İzmir Mavişehir'de hayata geçiriliyor.


Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi ile 0232 336 76 83 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Mavişehir Carrefour ve Taypark'a yakın konumda yükseliyor.


Toplam 2 bin 500 adet konuttan oluşan Mavişehir projesinin ilk etabında 312 adet konut mevcut. Projede yüzme havuzu, spor salonu, güvenlik ve otopark gibi sosyal imkanlara sahip. 


Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi

Telefon:  (232) 336 76 83

Özge...