25 / 04 / 2024

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.



2014 yerel seçimlerinin ardından Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü kapsamlı çalışmalar vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Dikili Belediyesi, Çandarlı’dan Bahçeli’ye, ilçe merkezinden üretici hemşerilerinin bağının, bahçesinin, tarlasının bulunduğu en ücra noktaya kadar kente yakışır modern ve güvenli yollar kazandırmak için başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürdürüyor.   



Dev İşbirliği 



Bugüne kadar çok sayıda önemli projeyi başarıya ulaştırarak sosyal belediyeciliğin önemi temsilcilerinden biri olan Dikili Belediyesi, vatandaşlarının kentin her noktasına hızlı ve güvenli ulaşımı sağlamak için  İzmir  Büyükşehir Belediyesi dev bir işbirliği gerçekleştiriyor. Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İBB Dikili Yerel Hizmetler Müdürlüğü'nün kırsal bölgelerde gerçekleştirdiği vatandaş odaklı saha çalışmasının ardından hazırlanan yeni proje ile Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım ve üretim yolları yenilenerek, güvenli hale getirildi.  




Anayurt






Geri Dön