25 / 04 / 2024

izmir Megapol Çarşı Kule satılık daire

izmir Megapol Çarşı Kule satılık daire

Megapol İnşaat imzası taşıyan Megapol Çarşı Kule projesinde fiyatlar 257 bin 80 dolardan başlangıç gösteriliyor. Projenin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan iş yerleri 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kontrollü olarak hizmet verecek.

Mistral İzmir Çarşı'da Nisan ayı kiraları alınmayacak!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Mistral İzmir binasının Çarşı kısmında yer alan mağazaların gelir yaratma imkanı bulunmadığı gözetilerek Nisan ayı kiralarının alınmamasına karar verildi.

İzmir Kemeraltı Çarşısı için özel lojistik planı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’ndaki yoğun trafiği daha düzenli bir hale getirmek için bir Lojistik Planı hazırladı. Alanın geneli için yapılan trafik dolaşım düzenlemesi kapsamında; yük taşıma güzergâhları, yük depolama ve dağıtım merkezleri, indirme bindirme alanları belirlendi...

Gayrimenkul sektörü teknoloji çağına ayak uyduruyor!

Emlakjet, 12 Ekim tarihinde TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 500'e yakın sektör temsilcisiyle bir araya geldi.

Emlakjet’ten gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesine tam destek!

Emlakjet, 12 Ekim'de TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 400'e yakın sektör temsilcisi ile bir araya gelecek...

Mistral İzmir Çarşı ipotek açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mistral İzmir Çarşı projesi üzerinde tesis edilmiş olan ipoteğin fekki ve yeni ipotek tesisi hakkında açıklama yaptı.

izmir Megapol Çarşı Kule satılık daire Haberi

izmir Megapol Çarşı Kule satılık daire

Megapol İnşaat tarafından hayata geçirilen Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'da yükseliyor. Proje 43 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Daire fiyatlarının 257 bin 80 dolardan başladığı Megapol Çarşı Kule projesinin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Megapol Çarşı Kule projesinde 45 daire, 4 dubleks daire, 99 ofis ve 6 ticari birim bulunuyor. Kongre merkezi, mağazalar ve otopark alanlarının bulunduğu Megapol'de dairelerin metrekaresi 2 bin 100 dolar - 2 bin 300 dolar + KDV'den başlıyor. 


Megapol Çarşı Kule lokasyon 

Alsancak: 5 dakika

Karşıyaka: 15 dakika

Liman: 5 dakika

Bornova: 10 dakika

Basmane: 5 dakika




Adres: Anadolu Cad. No: 41 Megapol Tower Kat: 22 Bayraklı, İzmir

Tel: +90(232) 462 55 77

Web: http://www.megapolgroup.com/

Nurşah...