17 / 04 / 2024

İzmir Menderes hazine arazisi devir

İzmir Menderes hazine arazisi devir

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İzmir Menderes'te satılık arsa!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Menderes'te arsa satıyor. Merakla beklenen ihale 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'de yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu: 2 gözaltı!

İzmir Menderes'te bir iş yerine gerçekleştirilen baskında kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar bulundu. Baskında 2 kişi gözaltına alındı.

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

İzmir’de depremde yıkılan evler Hazine'ye mi devredilecek?

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı İzmir’de depremde yıkılan evlerin Hazine’ye devredilmesine kararına tepki gösterdi. Bu karar ile halk adına şaşkınlığını ifade eden Serter, açıklamalarda bulundu.

İzmir Menderes hazine arazisi devir Haberi

İzmir Menderes hazine arazisi devir

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. BirGün'den Berkay Sağol'un haberine göre; Diyanet’e verilen araziye “Dini Yüksek İhtisas Merkezi” inşa edilmesi için düğmeye basıldı. Yapılan yeni imar planına göre, yaklaşık 50 dönümlük alanda lojman, eğitim tesisi, cami ve külliye bulunacak. 

KİMSEYE FAYDASI YOK

Eğitim Sen İzmir 5 No’lu Şube’den Aygül Şengül, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Menderes’te çok ciddi bir şekilde okul ihtiyacı olmasına rağmen böyle devasa alana bu merkezin ve biraz ilerisine Kuran kursu yapılmasının kimseye bir faydası yok. Dini merkezin yapılacağı o bölgede sadece lise var. İlkokul ve ortaokul yok. Menderes gibi bir ilçede ilkokul ve ortaokul sınıf mevcutları 30-35 kişiye kadar çıkmış durumda. Menderes’in merkezinde böyle kıymetli bir araziye,...