20 / 04 / 2024

izmir Narova 2. Etap teslim tarihi

izmir Narova 2. Etap teslim tarihi

İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen Narova 2. Etap Konutları 80 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 9 etaptan oluşuyor. İşte Narova 2. Etap teslim tarihi...

Narova 2. Etap ne zaman teslim?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Narova 2. Etap Konutları'nda dairelerin başlangıç fiyatları 168 bin TL olarak belirlendi. Peki Narova 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı sunuyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan İzmir ve 2 ilde daha satılık arsa ve arazi! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir, Uşak ve Kırklareli'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 6 Şubat'ta yapılacak.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

İzmir'de 2 arsa satılacak! Fiyatları resmen dudak uçuklatıyor!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca Zafer Mahallesi'nde iki arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İzmir Konak 2 binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO İzmir Konak 2 binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak 2 binası için 27 milyon 500 bin TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın KDV dahil piyasa değeri 32 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

İzmir'e 2 milyar 200 milyon TL'lik kentsel dönüşüm yatırımı!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentte kentsel dönüşüm için  2 milyar 200 milyon TL kentsel dönüşüm yatırımının yapıldığını açıkladı. 

Halk GYO İzmir Konak 2 binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İzmir merkezli "Konak 2 Binası"na ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

izmir Narova 2. Etap teslim tarihi Haberi

izmir Narova 2. Etap teslim tarihi

Narova 2. Etap teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Yapıtek tarafından inşa edilen Bornova Narova Konutları'nda 1.100 adet daire bulunuyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor. 


Narova 2. Etap fiyat listesine göre 1+1 konutlar 168 bin TL ile 210 bin TL, 2+1 konutlar 195 bin TL ile 392 bin TL, 3+1 konutlar 338 bin TL ile 498 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Bornova Narova 2. Etap'ta açık ve kapalı çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet alanları, oyun odaları, açık kapalı havuzlar, çocuk havuzları ve seyir terası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


İlk etap satışları kısa...