19 / 04 / 2024

izmir narova fiyatları

izmir narova fiyatları

Narova'nın ikinci etap lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. İzmirli seçkin bir davetli grubunun katıldığı organizasyonda proje çok beğenildi, talepler birbirini izledi. Narova lansman fiyatları 168 bin TL'den başlıyor.

Narova 2. Etap fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Narova 2. Etap projesinde satışlar başladı. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje 9 etaptan meydana geliyor. İşte Narova 2. Etap fiyatları...

Motorinde 1 lira 14 kuruşluk zam pompaya yansıdı! İstanbul, Ankara, İzmir'de fiyatlar kaç TL? 

Motorinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 14 kuruş zam uygulandı. Peki hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, Total, PO, Opet, Shell 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

Motorine yarın 69 kuruş indirim! İstanbul, Ankara İzmir'de fiyatlar kaç TL? Total, PO, BP 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Akaryakıta zam ya da indirim gelip gelmediği sık sık sürücüler tarafından merak ediliyor. Motorine yarın indirim geliyor. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatları hangi kentte ne kadar oldu? İşte Opet, BP, Shell, Petrol Ofisi ve Total 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

İzmir konut fiyatlarında İstanbul ve Ankara'yı solladı!

İzmir, son 1 yılda konut fiyatlarında yaşanan artışla 3 büyük il arasından öne çıktı. İzmir’deki fiyat artışları Ankara ve İstanbul’un çok önünde. Karşıyaka’da bir yılda fiyat artışı yüzde 60’a ulaştı.

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 2018!

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor ve yükseliyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede teslimler 2021 yılında yapılacak...

Evora İzmir Alsancak fiyatları!

Evora İzmir Alsancak fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.

Evora İzmir’de fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı ve Halk GYO’nun yaptığı Evora İzmir’de satış başlıyor. 1.6 milyar TL hasılat taahhüdüyle alınan arazide, hasılat şimdiden 1.8 milyar liraya yükseldi. 

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

Dap İzmir daire fiyatları!

Dap İzmir daire fiyatları 299 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 31 ve 32 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Livin İzmir lansman fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir lansman fiyatları Şubat 2018 minimum olarak 630 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Mart 2019'da yapılacak.

Livin İzmir konut fiyatları 2018!

Karşıyaka Mavişehir Mahallesi, MaviBahçe Avm'nin yanında yükselen Livin'İzmir projesinde daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor..

İzmir konut fiyatlarında İstanbul'u üçe katladı!

Interpress’in Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksi verilerine göre son yıllarda İstanbul ve Ankara gibi illerden de göç alan İzmir, konut fiyatlarının en çok arttığı il oldu..

Larissa Göl Evleri İzmir 2018 fiyatları!

Larissa Göl Evleri İzmir 2018 fiyatları minimum 155 bin TL'den başlıyor. Proje Erden İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirildi...

izmir narova fiyatları Haberi

izmir narova fiyatları

İzmir Narova'da lansman fiyatları! 168 bin TL!


İzmir Bornova'da 80 dönüm arazi üzerine 1100 konut projesi olarak, Şubat 2014 tarihinde lansmanı yapılan Narova'nın ikinci etap lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. İzmirli seçkin bir davetli grubunun katıldığı organizasyonda proje çok beğenildi, talepler birbirini izledi.


Projenin sahibi YAPITEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, farklı ihtiyaçlar ve istekler için kule, teras apartman, villa ve dükkanlar içeren bu projenin, çok iyi bir yatırım olduğunu söyledi.  


Projenin ferah ve iyi planlanmış daireleri, lansmana özel fiyatlarıyla çok hızlı bir satış ivmesine sahip.


1+1 daireler 168 bin TL ile 210 bin TL,

2+1 daireler 195 bin TL ile 392 bin TL,

2+1 teraslı daireler 395 bin TL ile 447 bin TL,

3+1 daireler 338 bin TL ile 498 bin TL,

3+1 teraslı...