19 / 04 / 2024

İzmir otluk alan

İzmir otluk alan

İzmir'de otluk alanda yangın meydana geldi. izmir Menemen ilçesinde çıkan yangının ormanlık alana sıçramaması için mücadele ediliyor. Yangının bölgedeki meyve bahçelerini de olumsuz etkilediği belirtildi.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündeminde!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte o önerge...

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

2 ilde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya ve İzmir'de bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İzmir otluk alan Haberi

İzmir otluk alan

Menemen'de otluk ve makilik alanda yangın çıktı.


Horozköy mevkisindeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede yayıldı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 uçak ve 3 helikopterle havadan, 15 arazöz ile karadan müdahale edilen yangının ormanlık alana sıçramaması için mücadele ediliyor.


Yangının bölgedeki meyve bahçelerini de olumsuz etkilediği...