25 / 04 / 2024

İzmir yeni Enternasyonal Fuar Kompleksi

İzmir yeni Enternasyonal Fuar Kompleksi

Gaziemir'deki yeni fuar kompleksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da izmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti.

Akaryakıtta büyük indirim! Böylesi görülmedi! İşte 1 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Haftanın ikinci müjdesi! Benzin motorin ve LPG’ye tarihi indirim yapıldı: İşte Ankara İstanbul İzmir yeni yakıt fiyatları...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020!

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 ve Evora İzmir yeni kampanya detayları...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,65 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

İzmir Bergama Kültür Merkezi açıldı!

İzmir yeni bir sanat mabedi daha kazandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin işbirliğiyle tamamlanan Bergama Kültür Merkezi (BERKM), CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

İzmir Yeni Kültürpark Projesi'ne yoğun ilgi!

İzmir'in kalbinde “daha çok yeşil, daha az beton” sloganıyla yürütülen “Yeni Kültürpark Projesi”nin tanıtımı için, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın "inovasyon" temasına uygun olarak hazırlanan sergi, yoğun ilgi nedeniyle 1 hafta daha açık kalacak.

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın havai fişek gösterisiyle karşıladı!

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın muhteşem havai fişek gösterisi ile karşıladı. Kentte yılbaşı kutlamalarının sembolü olan ve canlı yayınlanan gösteri Türkiye ölçeğinde beğeni topladı

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

İzmir yeni Enternasyonal Fuar Kompleksi Haberi

İzmir yeni Enternasyonal Fuar Kompleksi

Gaziemir'deki yeni fuar kompleksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da İzmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti. "İzmir Enternasyonal Fuarı'nın Geleceği" konulu çalıştayda meslek odaları temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunuldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini katılımcı yönetim anlayışıyla belirlemek istediklerini vurgulayarak, kenti ortak akılla yönetmeye çalıştıklarının altını çizdi. 83 yıllık fuarın kendilerine Mustafa Kemal Atatürk'ün hediyesi olduğunu anlatan Kocaoğlu, "İstiyoruz ki, bu büyük hedefe doğru sizlerle birlikte ilerleyelim. İzmir için kapsamlı bir fuar stratejisi ve politikalarının oluşturulmasına yönelik gerçekçi adımları birlikte atalım, hedefleri birlikte belirleyelim" diye...