25 / 04 / 2024

Turkeybuild İzmir Fuarı 8 Kasım'a kadar açık!

Turkeybuild İzmir Fuarı 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor.



21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak. ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yapı malzemeleri sektörünün en yeni ürün ve hizmetlerin sergilendiği fuarın Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki sektör temsilcilerini bir araya getiren yılın en önemli buluşmalarından biri olduğunu söyledi. 


Bölgenin yapı malzemesi pazar büyüklüğünün 2014 yılı itibariyle 5,4 milyar dolar olduğunu belirten Başer, "Bölgedeki bu pazar büyüklüğü, 2014 rakamlarıyla 52,1 milyar dolar olan Türkiye yapı malzemeleri pazarının yüzde 10'unu oluşturuyor. 2014 yılında, 118 bin 375 adet konut ruhsatıyla Türkiye geneline göre yüzde 11,7'lik paya, konut dışı bina yatırımlarında ise 4 bin 170 adet ruhsatla, Türkiye genelinde yüzde 18,86'lık paya sahip olan  İzmir  ve bölgesi, sektörün büyümesinde önemli pay sahibi" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön