25 / 04 / 2024

izmirde çıkan yangın

izmirde çıkan yangın

Menderes ilçesi Gümüldür mahallesinde yaklaşık 3 hektar orman alanında etkili olan yangın söndürüldü. İzmir'in Menderes ilçesindeki orman alanında çıkan yangın kontrol altına alınırken, Foça ilçesindeki yangını söndürme çalışmalarının devam ediyor.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Dereköy mevkindeki vahşi çöp depolama alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın makilik alana sıçradı.

İzmir'de apartmanda çıkan yangın ucuz atlatıldı! Yangının nedeni şaşırttı!

Karşıyaka'da bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 16 katlı apartmanda camların kırılmasına neden olan patlamanın ardından etrafı saran dumandan, daire sakinleri güçlükle kurtarıldı. İşte patlamanın nedeni...

Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü!

Bodrum' da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Karaincir koyundaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Atölyede çıkan yangın, iki ev ve araçlara sıçradı!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, doğrama atölyesinde çıkan yangın, bitişiğindeki iki ev ile garajdaki traktör ve münibüse sıçradı. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Setur Fenerbahçe Marina'da çıkan yangın kısa sürede söndürüldü!

Setur Fenerbahçe Marina'da dün gece saat 3.27’de çıkan yangın, sahil güvenlik ekipleri, itfaiye ve marina çalışanlarının koordineli müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Osmaniye'de TMO ambarında yangın çıktı!

Kadirli ilçesinde, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ait ambarda çıkan yangın, zarara yol açtı. Çatı katında başlayarak ambarın tamamına yayılan yangına itfaiye ve orman işletme müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Esenyurt'ta Muhammediye Cami'inde yangın çıktı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt'ta Yenikent Mahallesi 664. sokakta bulunan Muhammediye Cami'inde gece saatlerinde yangın çıktı. Kundaklandığı öne sürülen camide çıkan yangın hasara neden oldu.

Suriye sınırındaki orman yangını!

Esed rejimine bağlı birliklerin, Bayırbucak Türkmen bölgesindeki Fırınlık ve Acısu mevkisine saldırısı sonrası ormanlık alanda çıkan yangın, kendiliğinden söndü. Yangın, Yayladağı ilçesi Çamlıtepe mevkisine yaklaşık 7 kilometrede çıkmıştı...

Çorlu'da kimyasal maddeler üreten fabrikada yangın çıktı!

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ nde, kimyasal maddeler üreten fabrikanın üretim bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm alanı sardı. Duman nedeniyle Çorlu- Çerkezköy karayolu trafiğe kapatıldı...

izmirde çıkan yangın Haberi

izmirde çıkan yangın

Menderes ilçesi Gümüldür mahallesinde yaklaşık 3 hektar orman alanında etkili olan yangın söndürüldü.


Foça ilçesinde orman, makilik, otluk ve zirai alanda etkili olan yangının yayılımının önüne geçildiği, şiddetli rüzgar nedeniyle henüz kontrol altına alınamadığı bildirildi.


İzmir'in Menderes ilçesindeki orman alanında çıkan yangın kontrol altına alınırken, Foça ilçesindeki yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.


İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Foça ilçesinde otluk alanda başlayan ve rüzgarın da etkisiyle yayılan yangın, orman, makilik ve zirai alanda devam ediyor. Küçük bölümü orman alanı toplam 15 hektarda etkili olan yangına, 2 amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve yer ekipleriyle müdahale edilerek yayılmasının önüne geçildiği, fakat rüzgarın şiddeti nedeniyle henüz kontrol altına alınamadığı ifade edildi.


Yangının yerleşim yerleri için bir tehlike oluşturmadığı kaydedildi. Menderes...