26 / 04 / 2024

İzmir\'in en lüksü

İzmir\'in en lüksü

Bu proje İzmir'in en lüksü. Ama Türkiye'nin en lüksü olmak istiyor. Konutlarda 5 bin 500 YTL'lik kahve makinası bile var.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens, bir bulaşıkta tükettiği sadece 6,7 litre su ile hem tasarruflu hem de çevreci. Siemens’in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Siemens iQ500 Solo İnox bulaşık makinesi şimdi uygun fiyatlarla sizi bekliyor? İşte Siemens iQ500 Solo İnox 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mercedes-Benz S Serisi kaç lira? İşte, Mercedes-Benz’in lüks modeli S Serisi’nin 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in lüks segment spor aracı S Serisi, dudak uçuklatan fiyatlarıyla Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte, Mercedes-Benz S Serisi’nin 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Güç lüks zerafet ve ihtişam abidesi BMW 7 serisi yenilendi! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

BMW, kurulduğu günden bu yana ürettiği en lüks otomobili 7 serisinin tasarımını ve teknik özelliklerini güncelledi. Alman devinin son tasarımı bazı otomobilseverler tarafından Uzak Doğu ve Kore aracın ilk bakışta andırdığı yorumları yapmasına neden oldu.

Otomotiv sektöründe lüks talep patlaması! İşte en çok satan modeller

Otomotiv sektörü çip krizi ve artan enflasyon nedeniyle orta sınıf model araba satışlarında gerileme yaşadı. Fakir daha fakirleşirken zenginin daha zenginleştiği ortamda lüks sınıf arabalara ilgi arttı. Lüks sınıfta en çok satan model Audi oldu.

İzmir\'in en lüksü Haberi

İzmir\'in en lüksü

Saya Grup (Sancak Yatırım) bünyesinde Nisan 2006'da kurulan Folkart Yapı, Türkiye'deki ilk projesini İzmir'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. Ünlü mimar Emre Arolat ile 5 yıllık bir anlaşma imzalayıp Narlıdere ve Mavişehir'de iki konut projesine başlayan Folkart Yapı'nın Genel Müdürü Mesut Sancak iddialı konuşuyor: Narlıdere Folkart Evleri'nde 5 bin 500 YTL'lik kahve makinesi bile olacak. Lüks konut nasıl yapılır herkese göstereceğiz.

* Folkart Yapı, sektöre yeni girdi ve ilk projeler için İzmir'i seçti. Bunun nedeni nedir?
İzmir'de bir lüks konsept eksiği var. 3 yıl önce gittiğimde dedim ki; ''Artık çalışmaktan yoruldun, kendime şehrin en güzel evini alıp orada yaşayacağım.'' Ama en güzel yeri bulamadım. İzmir'de lüks konut açığı var. Daha...