23 / 04 / 2024

izmirin jeotermalle ısınması

izmirin jeotermalle ısınması

İzmir Jeotermal AŞ Genel Müdürü Ali İçhedef, 'Bugün 24 bin 500 konuta eş değer enerji kapasitemiz, 2009 yılında 30 bin 900'e çıkacak' dedi.

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçtu!

Havaların ısınmasıyla birlikte Ege Bölgesi’nde yazlık kiralamaları yüzde 30 ila yüzde 80 arasında yükseldi. İşte detaylar...

LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima, Hepsiburada’da hemen al, sonra öde fırsatıyla satışta!

Hepsiburada, havaların ısınmasıyla beraber artan klima talebini karşılamak için LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima’yı görücüye çıkardı. Aynı zamanda, hemen al, sonra öde fırsatını da sunan Hepsiburada, klimanın teknik özelliklerini de paylaştı.

Düğün masrafları cep yakıyor! Bu yıl evlenecekler 400 bin TL'yi gözden çıkaracak!

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Fakat enflasyonla beraber bir düğünün maliyeti 400 bin TL'yi buluyor. İşte detaylar...

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

El Nino etkisi başlıyor! Aşırı sıcaklık 2024'e kadar sürecek!

El Nino olarak adlandırılan hava olayı, 1-2 yıl boyunca gezegenin ısınmasına neden oluyor. Dünya genelinde etkisini göstermeye başlayan bu hava olayı birçok yerde iklim değişikliklerine neden oldu.

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Sebze ve meyve fiyatları düştü: İşte pazarlarda son durum! Sebze ve meyve fiyatları

Havaların ısınmasıyla birlikte sebze fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş pazar tezgahlarına da yansıdı. Pazarın en ucuz sebzesi 8-10 liradan satılan çarliston biber ve salatalık oldu. Meyve fiyatlarındaki artış ise durdu.

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

Araç sahipleri dikkat! Büyük zarar etmek istemiyorsanız bunu mutlaka yapın!

Havaların ısınmasıyla ve tatil sezonuna yaklaşılmasıyla beraber bazı yurttaşlar kendi araçlarıyla uzun yolculuklar yapmak için hazırlıklara başladı. Uzmanlar, uzun yolculuk öncesinde araçların mutlaka ayrıntılı bir şekilde teknik kontrolden geçmesinin ve gerekli bakımların yaptırılması gerektiğini s

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Son 7 gün! 2022'de 50 bin TL'ydi, şimdi 300 bin TL!

Havaların ısınmasıyla beraber ikinci el otomobil piyasası hareketlendi. Piyasaya ilişkin bilgi veren galericiler, 300 bin liranın altında çok araç kalmadığını ve en fazla 300 ile 500 bin lira bandındaki araçları sattıklarını ifade etti.

Yuki elektrikli Greta Mini ne kadar, kaç TL? Greta Mini mayıs ayı fiyatları belli oldu mu?

Havaların ısınmasıyla vatandaşlar Yuki elektrikli araçlara talep göstermeye başladı. Peki, Yuki elektrikli Greta Mini ne kadar, kaç TL? Greta Mini mayıs ayı fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...

Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 

Minisan  Quartz Isıtıcı yüksek teknolojik alt yapısı ve inovatif yaklaşımı sayesinde bulunduğu mekanın kolayca ısınmasını sağlar. Peki elektrikli ısıtıcı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Bahar geldi; domates, salata, biber fiyatları yarı yarıya düştü! İşte hal fiyatları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, baharın gelmesiyle birlikte hareketlilik başladı. Havaların ısınmasıyla beraber hale gelen ürün miktarında artış yaşanırken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yarı yarıya düştü.

izmirin jeotermalle ısınması Haberi

izmirin jeotermalle ısınması

İçhedef, Balçova Kültürevi'nde düzenlediği basın toplantısında, İzmir Jeotermal AŞ'nin yeni yatırımları ve kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Balçova ve Narlıdere'de jeotermal abonesi 20 bin 500 konut bulunduğuna dikkati çeken İçhedef, "Bugün 24 bin 500 konuta eş değer enerji kapasitemize 2009 yılına kadar 6 bin 400 konutluk enerji ilave olacak. Kurulu kapasitemiz 2009 yılında 30 bin 900'e çıkacak" dedi.

Ali İçhedef, kapasitenin Balçova 2. Bölge 3. Etap ve Narlıdere-3 projeleri ile artırılacağını dile getirdi.

Balçova'daki projeyle ilgili Kamu İhale Kurumuna başvuru yaptıklarını ve ihale sürecini başlattıklarını söyleyen İçhedef, "İşin süresi 260 gün olarak belirlendi. 2008 yılının ekim ayında projeyi tamamlamayı hedefliyoruz. Bu sistem ile Fevzi Çakmak Mahallesi'nin jeotermal enerji almayan bölümü ile Onur Mahallesi'nin bir bölümü jeotermal enerjiden...