26 / 04 / 2024

izmirli depremzede konutları

izmirli depremzede konutları

İzmir’de meydana gelen depremin ardından TOKİ’nin para karşılığı depremzedeler için inşa ettiği konut ve dükkanlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 20 gün önce anahtar teslimi gerçekleştirildi. Fakat konutların tamamlanmadığı iddia edildi. 

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Deprem bölgesindeki 11 şehirde 456 bin 770 kalıcı konut inşa edilecek: Bakan Özhaseki'den yeni formül açıklaması! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki depremzede konutlarının yapımına hız kazandırmak için çeşitli formüller üzerinde çalıştıklarına ve bunları kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Depremzede konutlarında ‘ihale’ uyarısı! Tek bir şirket yerine birçok müteahhit şirkete iş verilsin!

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Başkan Vekili Nedip Şimşek, deprem bölgesinde inşa edilecek konutların yapım sürecinde açılacak ihaleler ile ilgili endişelerini ve önerilerini paylaştı.

İzmir'deki depremzede konutlarının 2. etabı için kura çekilişi yapıldı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için Bayraklı ilçesindeki rezerv alanda hayata geçirilen projede 2. etapta yer alan 267 konut ve 4 iş yerinin sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

İzmir'de depremzede konutları TBMM gündeminde!

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Murat Kurum'dan Denizli'deki depremzede konutlarına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de depremzedeler için yapılan konutları ziyaret ederek inceleme gerçekleştirdi. Kurum, "İnşallah iki inşaatımızı da süresinden çok daha önce mayıs-haziran ayında bitirerek yaklaşık 320 hak sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmış olacağız" dedi...

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

Samsat'ta depremzede konutları hızla yükseliyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için hayata geçirilen konutlarda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Samsat'ta depremzede evleri 130 bin TL'den satılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için 403 konut inşa ediliyor. Tek katlı konutlar için 130 bin TL istenen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ'nin Van'daki şantiyesinde işçiler 30 Ağustos 2012'de bitecek diye yazdı!

Van'da depremzede konutlarının zamanında yetişmesi için, işçileri motive etmek amacıyla şantiyeye 'Bu şantiye 30 Ağustos 2012'de bitecek' sloganı yazdırıldı

izmirli depremzede konutları Haberi

izmirli depremzede konutları

İzmir’de 2020 Ekim'de meydana gelen depremin ardından TOKİ’nin  depremzedeler için inşa ettiği 596 konut ve 145 iş yerinin anahtar teslimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 Kasım’da gerçekleştirildi. Cumhuriyet Gazetesi'nden Mehmet İnmez'in haberine göre; fakat konutların tamamlanmadığı ve depremzedelerin evlerine giremediği ileri sürüldü. 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde 117 kişi yaşamını yitirdi. 1088 bağımsız bölüme sahip 100 bina acil yıkıldı. Hasar tespitleri sonucunda 3 bin 944 bağımsız bölümü olan 618 binanın ağır, 6 bin 617 bağımsız bölüme sahip 660 binanın ise orta hasarlı olduğu tespit edildi ve yıkım kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ'nin depremzedeler için konut inşa edeceğini açıkladı. İnşaatlara başlayan TOKİ, 2 oda 1 salon evler için 160 ile 180 bin TL arasında, 3 oda 1 salon evler...