19 / 04 / 2024

izmit akmeşe kapalı pazar yeri ne zaman açılacak

izmit akmeşe kapalı pazar yeri ne zaman açılacak

Akmeşe’de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağı ve kapalı pazar yeri Cuma günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacak. Akmeşe’deki açılış töreninin saat 13.00'de olacağı öğrenildi...

İstanbullular dikkat! Yılbaşı tedbirleri nedeni ile bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bugün Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri nedeni ile trafiğe kapalı olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

Zeray Country Akmeşe satışa çıktı! Yeni proje! 

Zeray Country Akmeşe’de yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Zeray Country Akmeşe’de konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte ayrıntılar...

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapatılacak? 

İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapatılacak? İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Yılbaşında İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapalı yollar!

İstanbul’da yılbaşından dolayı kapalı olacak yollar merakla araştırılmaktadır. İşte Yılbaşında İstanbul’da kapalı yollar!

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Akmeşe, Ayşegül Cerit ve Zekiye Akmeşe ortaklığında kuruldu. 

izmit akmeşe kapalı pazar yeri ne zaman açılacak Haberi

izmit akmeşe kapalı pazar yeri ne zaman açılacak


İzmit’e 27 kilometre uzaklıktaki Akmeşe’de 7 Şubat Cuma günü çifte açılış olacak. Akmeşe’de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağı ve kapalı pazar yeri Cuma günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacak. Akmeşe’deki açılış töreninin saat 13.00'de olacağı öğrenildi.


İzmit Belediyesi tarafından yaklaşık 415 bin TL harcanarak yaptırılan 2 katlı mahalle konağı 500 metrekare kapalı alana sahip. Konakta 2 adet muhtarlık odası, emekli odası, belediye hizmet birimi, fatura ödeme merkezi gibi yerler yer alıyor. Mahalle konağının engelliler düşünülerek projelendirildiği bildirildi. Yine mahalle konağının hemen yanında kapalı pazar alanı da yapıldı. Burada sadece pazar kurulmayacağı düğün, nişan, sünnet gibi sosyal etkinlikler de düzenleneceği bildirildi.



Pirsus...