16 / 04 / 2024

İzmit Cephanelik yeni projeleri

İzmit Cephanelik yeni projeleri

Cephanelik'te yapımına başlanan mescitte sona gelindi, özellikle hafta sonları binlerce kişinin akırı ettiği Cephanelik mesire alanındayapılan mescitte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan incelemelerde bulundu.

TOKİ'den İzmit'e dev proje müjdesi! Tam 711 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmit'te 711 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca konutların dışında 12 adet dükkan da bulunacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ'den İzmit'e tam 711 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit'te tam 711 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ İzmit projesiyle 989 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi kente yeni bir kültür merkezi kazandırıyor.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Cephanelik yeni projeleri Haberi

İzmit Cephanelik yeni projeleri

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Cephanelik'te yapımına başlanan mescitte sona gelindi, özellikle hafta sonları binlerce kişinin akırı ettiği Cephanelik mesire alanındayapılan mescitte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan incelemelerde bulundu, ilgililerden çalışma hakkında bilgi alan Başkan Doğan "Kuş sesleri, eşsiz doğası ile Cephanelik mesire alanı Sekapark, Ekopark ve Gölkay'dan sonra vatandaşlardan yoğun şekilde ilgi görüyor. Yürüme mesafesindeki bölgeye gelen vatandaşlardan mescit konusunda böyle bir talep gelince hemen harekete geçtik, içinde tuvaleti, şadırvanı bulunan erkek ve bayanlara hitap eden mescit yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Yapı tamamen bölgenin dokusuna uygun şekilde yapılıyor. Çok yakında halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi. 



"HALKIMIZ EN GÜZELİNE LAYIK" 

Başkan Doğan, Cephanelik bölgesinin yılardır atıl vaziyette kaldığını da hatırlatarak "İzmit Belediyesi olarak geçen dönem göreve gelir gelmez bu...