25 / 04 / 2024

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.



İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın göreve gelmesiyle başlatılan konak seferberliği ile sadece şehir merkezindeki mahallelerde değil köylerde de onlarca konak inşa edildi.


HALKIMIZ KONAKLARA LAYIK

 

İzmit Belediyesi'nde Türk mimarisine göre yapılan ve bulundukları yerlere ayrı bir değer katan konaklarla ilgili görüşlerinden bahseden Başkan Doğan “ Göreve geldiğimizde “İzmit halkı konaklara layıktır” diyerek bir proje başlattık. İçinde muhtarlık birimi, sağlık birimi, fitness salonu,PTT, İZMEK kursları, etüt sınıfları, emekli evleri, çok amaçlı salonlar gibi her yaştan vatandaşımıza hizmet edecek olan bu yerlerin mimari yapısına da ayrı bir önem verdik. Bu gün sadece mahallelerde değil, köylerimizde de bu konaklarımızdan bulunuyor. Bizim insanımızın, her şeyin en iyisini, en güzelini hak ettiğine inanıyoruz” diye konuştu.

 
23 KONAK YAPILDI


İzmit’in mahalle ve köylerinde şimdiye kadar 23 adet konak inşa edildi. Yapımı süren Gedikli ve Sekbanlı köyleriyle Yeşilova mahallesindeki konaklarla beraber bu sayı birkaç ay içinde 26’yı bulacak.

Konak bulunan yerler ise şu şekilde : Akmeşe, Çubuklu Osmaniye, Sepetçi, Eseler, Gökçeören, Hakkaniye, Ortaburun, Gültepe, Gündoğdu, Kadıköy, Körfez, Sanayi, Tavşantepe, Tepeköy, Terzibayırı, Topçular, Turgut, Veliahmet, Yahya Kaptan, Yenişehir, Yeşilova ve Zabıtan.

 


Geri Dön