20 / 04 / 2024

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılıyor

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılıyor

Emlak Konut GYO, İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi sözleşmesinin Kumuşoğlu İnşaat ve Tokal İnşaat İş Ortaklığı ile imzalandığını duyurdu. İşte o açıklama...

İsmetpaşa Stadı ne zaman yıkılacak?

İzmit'te yer alan İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı kesinleşti. Ramazan'dan sonra yıkımın başlayacağı İsmetpaşa Stadı'nda fizibilite çalışmaları ise devam ediyor. İhalesini Kumuşoğlu İnşaat'ın kazandığı stadın yerine ne yapılacağı da belirlendi.

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif kimden?

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsa ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 milyon TL'ydi. İkinci oturumda bu tutar 83 milyon 198 bin 500 TL'ye kadar çıktı...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

İzmit Çağırgan'a konak inşa edilecek!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılıyor Haberi

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılıyor


Emlak Konut GYO, Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kocaelispor'un İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsa için imzaların 20 Ağustos 2014 Çarşamba günü atıldığını bildirdi. 


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle; 


"Şirketimiz projelerinden "Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi " nin sözleşmesi, Yüklenici "Kumuşoğlu İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ~ Tokal İnş.Yapı Malz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" ile 20.08.2014 tarihinde imzalanmıştır."


İzmit İsmetpaşa Stadı AVM mi olacak?


İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsa, Kocaeli'nin Derince İlçesi Çenedağ Mahallesi'nde 4968 ada 1 parsel üzerinde bulunuyor. Ticaret alanı fonksiyonuna sahip bölge, 72 bin 313,00 metrekare arsa alanına sahip.


Stadın yer aldığı arsanın emsali 1,20 olarak belirlenirken emsale esas inşaat alanı 86 bin 775,60 metrekare olarak açıklandı.


İsmetpaşa Stadı'nın arsa...