26 / 04 / 2024

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri sürecinde verdiği en önemli müjdeler arasında yer alan Millet Bahçeleri projesi Kocaeli'de büyük heyacan uyandırdı.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentlerdeki eski statları Millet Bahçesine dönüştüreceklerini açıklamasının ardından Kocaeli ve Derince’de  beklenti İsmetpaşa Stadı’nın millet bahçesine dönüştürülmesiydi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Müteahhit firmaya verilmesi dolayısıyla ilk etapta ilan edilen millet bahçeleri arasında bulunmayan  İsmetpaşa Stadı, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un Ankara’da yaptığı yoğun temasların ardından millet bahçesi oldu.  Millet Bahçesi tabelasının asıldığı İsmetpaşa Stadı’nda çalışmaların kısa sürede başlaması planlanıyor.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Bölgede  müjde niteliği taşıyan proje hakkında konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Milletimizin stadı milletimizin bahçesi olacak demiştik. 76 dönümlük bu alanın betonlaşmasına hiç bir zaman gönlümüz razı olmadı. Bu anlayışla girişimlerde bulunduk ve çok şükür Millet Bahçesi projemiz resmi olarak onaylandı. Bu projemizin onaylanmasında katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı Sözcümüz İbrahim Kalın, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum,  TOKİ  Başkanı Ömer Bulut, Emlak Konut Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Gedikli, tüm TOKİ ve Emlak Konut yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Millet Bahçemiz Derince’mize ve Kocaeli’mize hayırlı, uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.


Geri Dön