19 / 04 / 2024

İzmit Kent 5. Etap teslimleri ne zaman

İzmit Kent 5. Etap teslimleri ne zaman

İzmit Kent 5. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerin ön teslimatı devam ediyor. Dairelerini dikkatle inceleyen ev sahipleri, ‘’Bizi ev sahibi yapan Büyükşehir’e ve Kent Konut’a teşekkür ediyoruz. Kent Konut bize çifte bayram yaptırdı’’ diyor.

İzmit Kent 5. Etap’ta daire teslimleri başladı!

Kent Konut’un sosyal projelerinden olan İzmit Kent 5. Etap projesinde daire sahiplerine daireleri bugünden itibaren teslim edilmeye başlandı. İzmit Kent 5. Etap’ta farklı metrekarelerde 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan toplam 494 daire yer alıyor.

İzmit Kent 5. Etap haziranda teslim edilecek!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin yan kuruluşu olan Kent Konut'un kentsel dönüşüm amaçlı yaptığı İzmit Kent 5'inci Etap konutlarını tamamının kaba inşaatı bitti. İzmit Kent 5. Etap haziranda teslim...

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Elazığ’da 5 bin aile için konteyner kent kuruluyor!

Elazığ’daki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı, ilgili bakanlıklar, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE, kamu kurumları ve diğer yardım kuruluşlar tarafından ilk etapta 5 bin ailenin geçici barınması için konteyner kent kuruluyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatına doğaseverlerden tepki!

İzmit kent merkezine yürüme mesafesindeki, cephanelik olarak bilinen bölgede Şehir Hastanesi için yapılan ağaç katliamı bölge halkının ve doğaseverlerin tepkisini çekti.

Kent içi raylı sistemlere 7,5 milyar liralık bütçe!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından aralarında İstanbul banliyo hatlarının iyileştirilmesi, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları metro bağlantılarının da bulunduğu kent içi raylı sistemlere 7,5 milyar lira bütçe ayrıldığı açıklandı.

Ağrı Tekstil Kent 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ağrı'da yapımına başlanan Ağrı Tekstil Kent, işsizlikle anılan şehirde 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

Kent Konut İnşaat'tan İzmit'te 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzmit Mehmetali Paşa Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 35 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan 'İnşaat Terörüne Dur De' eylemi!

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla sürdüğü Kadıköy'de, kamyonların bir yılda 5 can aldığını, belirten Kadıköy Kent Dayanışması, "İnşaat Terörüne Dur De!" eylemi yaptı.

Van, 5 yılda yeniden inşa edildi!

Van'da, 23 Ekim 2011'de meydana gelen, 644 kişinin ölümüne neden olan ve çok sayıda binanın ağır hasar gördüğü 7,2 büyüklüğündeki depremin üzerinden geçen 5 senede kent, devletin yatırımlarıyla adeta yeniden kuruldu.

Van 5 yılda depremin yaralarını sardı!

Van'da 23 Ekim 2011'de yaşanan depremin ardından geçen 5 yılda yapılan yatırımlar ve hizmetlerle kent adeta küllerinden doğdu.

İzmit Kent 5. Etap teslimleri ne zaman Haberi

İzmit Kent 5. Etap teslimleri ne zaman


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kent Konut’un İzmit Kent 5. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerin ön teslimatı devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde tamamlanan dairelerini dikkatle inceleyen ev sahipleri, ‘’Bizi ev sahibi yapan Büyükşehir’e ve Kent Konut’a teşekkür ediyoruz. Kent Konut bize çifte bayram yaptırdı’’ diyor.




ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan İzmit Kent 5. Etap Evleri’nde ön teslimat için randevu alan Necla-Salih Yoldaş çifti, 6. Blok K:2 D:25‘te bulunan evlerini kontrol etmeye geldi. Yeni dairelerinden oldukça memnun kalan ve evlerinin manzaralarını çok beğenen Yoldaş çifti, ‘’Evimiz beklediğimiz gibi gayet güzel. Çok mutluyuz bir dairemiz olduğu için. Bayram öncesi böyle bir olay bizlere çifte bayram yaşattı. Evimizi gezdik, çok güzel olmuş. Ufak tefek eksikleri var, onları da yetkili...