28 / 03 / 2024

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı ve Plan Açıklama Raporu yarın askıya çıkarılıyor. Önceki askı sürecinde yapılan itirazları değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni planı 16 Şubat'ta onayladı...

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları planı hazırlandı. İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlayacak.

İzmit-Yalova Kıyı Alanları Projesi askıya çıktı!

Bakanlık tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde onaylanan İzmit Körfezi (Kocaeli- Yalova) Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi ve plan raporu bugün askıya çıktı. Planlar 12 Kasım'da askıdan inecek...

GYODER'in yeni konut modeli MIPIM'de tanıtıldı: Türkiye'de acil olarak bütünleşik konut politikası oluşturulmalı!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, GYODER Yeni Konut Modeli'nin ne kadar doğru bir çözüm önerisi sunduğuna dikkat çekerek, konut sorunu ile ilgili önerileri dile getirdi. İşte Çekici'nin o açıklaması...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

4 bin TL altı alınabilecek telefonlar! Düşük bütçeyle hangi telefonlar alınabilir? 24 Haziran 2023 fiyat listesi!

Düşük bir bütçeyle telefon almayı düşünenler için birçok seçenek bulunmaktadır. İşte 4 bin TL altında alınabilecek bazı telefon modelleri..

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı mecliste!

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD'nin bütçe açığı 2020 mali yılında 3.1 trilyon dolarla rekor seviyeye ulaştı!

ABD federal hükümetinin bütçe açığı, 2020 mali yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle toplam 3.1 trilyon dolarlık rekor seviyeye ulaştı.

ABD'de bütçe açığı 1.88 trilyon dolara ulaştı!

ABD federal hükümetinin bütçe açığı, mayıs ayında yıllık yüzde 91.9 artış göstererek 398.8 milyar dolar oldu. Ülkede 2020 mali yılının 8. ayı olan mayıs itibarıyla toplam bütçe açığı 1.88 trilyon dolara ulaşmış oldu.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Gayrimenkulde bütünleşik yaşam alanları tercih ediliyor!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, insanların gayrimenkullerde iyi tasarlanmış, konforlu, altyapısı hazır, geleceğin ihtiyaçlarını dikkate alan, bütünleşik yaşam alanları talep ettiğini söyledi....

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Haberi

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları

“İzmit Körfezi (Kocaeli- Yalova)  Bütünleşik Kıyı Alanları  Projesi  olan “ İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı” bakanlık tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde onaylanmış ve askıya çıkarılmıştı. Askıda sürecinde plana itirazlar gelmişti.


Bakanlık tarafından plana yapılan itirazlar incelendiğinde, bazı itirazlar kabul edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan birinci itiraz değerlendirmesi sonrası 16 Şubat 2015 tarihinde planlar tekrar onaylandı.


İzmit Körfezi  Bütünleşik Kıyı Alanları Planı ve Plan Açıklama Raporu yarın askıya çıkarılıyor. 30 gün boyunca askıda kalacak olan planlar 24 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



Plan açıklama raporu için tıklayın


Plan hükümleri için tıklayın



Gülcihan...