25 / 04 / 2024

iznik 2015 turizmi

iznik 2015 turizmi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İznik Belediye Başkam Osman Sargın'ııı daveti üzerine ilçede temaslarda bulunan Ulusoy. bir araya geldiği yetkililerden turizm alanındaki sorunları dinledi.

Beyttürk, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

YALOVA ve iznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı.

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar, EMITT 2015 Turizm Fuarı'na katılacak!

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizmi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “EMITT 2015 Fuarına” katılım sağlanacağı belirtildi.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

2015'te alternatif gayrimenkul yatırımları büyüyecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2015 yılında yurtlar, yaşlı bakım evleri ve otoparklar, sağlık turizmi vb. gibi alternatif gayrimenkul yatırımlarının artacağını söyledi.

Rusya'daki ekonomik kriz turizmi de vuruyor!

Rusya'da giderek derinleşen ekonomik kriz, Türkiye'de ihracattan sonra turizmi de olumsuz etkilemeye başladı. 2015 yazı için yapılan rezervasyonlarda şimdiden yüzde 15 düşüş olurken, kaybın yüzde 30'u bulacağı öngörülüyor.

Kuşadası turizmi 2015'te canlanacak!

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Uzay turizmi 2015 yılında başlayacak!

Yer çekimsiz ortamda yaklaşık 7 dakika geçirmek için Türkiye 'den de 8 kişinin başvurduğu uzay seyahatinin ilki, gelecek yılın (2015 yılının) ilk yarısı içinde yapılacak.

TÜRSAB 'Gençlik Turizmi 2015 Raporu'nu yayınladı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 'Gençlik Turizmi 2015 Raporu'nu yayınladı. Rapora göre 2013 yılında Türkiye'ye gelen 33.8 milyon kişilik yabancı ziyaretçilerin yüzde 25'ini gençler oluşturuyor.

Turizmde 2015 yılı planı hazır!

40 milyon turistin Türkiye'yi ziyaret edeceği öngörülen 2015 Yılı Programında; Kış Turizmi Master Planı hazırlanması, yeni işletmecilik modelleri geliştirilmesi ve bazı ülkelerde kültür ve tanıtma müşavirlikleri faaliyete geçirilmesi yer alıyor

iznik 2015 turizmi Haberi

iznik 2015 turizmi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İznik Belediye Başkam Osman Sargın'ııı daveti üzerine ilçede temaslarda bulunan Ulusoy. bir araya geldiği yetkililerden turizm alanındaki sorunları dinledi. 


Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Ulusoy. İznik'in tarihi değerleri ve kültür varlıkları bakımından kendilerinin sermayesi olduğunu beli iterek. ilçenin bu yönünü ticarette ve turizmde geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. 


Türkiye'de ve dünya da önemli bir yere sahip İznik'in tanıtım çalışmalarına el birliği ile başlanılacağını bildiren Ulusoy. "İznik turizmini ameliyat masasına aldık. Ameliyat bittiğinde İznik turizm cenneti olacak. Ne zaman, nerede, ne yapmamız gerektiğini burada konuştuk. Bir program çerçevesinde İstanbul'da ulusal basının da katılımıyla İznik'in tanıtımında yapacağımız çalışmaları.yol haritamızı tespit edeceğiz. İnanıyorum ki İznik, üzerindeki küllerini atacak, altından canlı bir İznik çıkacak. İznik tarihi bakımından bir moda...