20 / 04 / 2024

izoder seminer

izoder seminer

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Geyve Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak” dedi.

Sakarya Geyve Gençlik Merkezi yükseliyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak” dedi.

SAÜ'de İzmit Körfez Geçiş Köprüsü hakkında seminer düzenlendi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Teknolojileri Öğrencileri Topluluğu tarafından ‘İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Semineri’ isimli bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Geyve Gençlik Merkezi çalışmaları ne durumda?

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile çok yönlü bir proje olacak” dedi.

Kocaeli Büyükşehir'den Karamürsel İHL'ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel İHL'ye spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

izoder seminer Haberi

izoder seminer

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği protokolü çerçevesinde şimdiye kadar 8 ilde ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ni düzenlediklerini söyledi. Pelesen, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz seminerlerin gördüğü yoğun ilgi, Anadolu’ya açılma stratejisinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Sert kara ikliminin hüküm sürdüğü, kışların soğuk ve karlı, yazların sıcak ve kurak geçtiği Erzurum’da yalıtım hayati öneme sahip bir konu olduğundan, seminerimize ilginin yüksek olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri-Erzurum’u; Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile 7 Mart Perşembe günü Polat Erzurum Resort Otel’de düzenliyor. Seminere, kamu ve sektör temsilcileri ile alanında uzman isimler konuşmacı olarak katılacak.

Politek partnerliğinde, Aspol, Filli Boya/Capatect, İzocam, Kalekim, Mardav, MegaBoard,...