19 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.



Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor. Topograf Kenan Öztaş’ın konuşmacı olduğu seminerin konusu “Tapu çeşitliliği, bölgenin imar yapısı ve mesleki alanda çalışma şartları.” 2 Kasım Çarşamba günü Beylikdüzü Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan seminere tüm Gayrimenkul Danışmanları davetli.


Meslekte Farkındalığı arttırma adına düzenlenen seminerlere Beylikdüzü Rotary Kulübü bir yenisi daha ekleniyor. Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde düzenlenen seminerin konusu “Tapu çeşitliliği, bölgenin imar yapısı ve mesleki alanda çalışma şartları.” olacak.  


Tüm Gayrimenkul Danışmanlarının davetli olduğu seminerde Topograf Kenan Öztaş konuşmacı olacak. Seminer 2 Kasım Çarşamba günü, Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek.


Geri Dön