19 / 04 / 2024

izoder yalıtım semireni

izoder yalıtım semireni

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

İZODER yalıtım bilincini artırıyor!

İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ kapsamında, yeni çıkan yönetmelikleri tanıtıyor...

İZODER'den ısı yalıtım uyarısı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile İZODER Başkanı Levent Pelesen hem yalıtımcıları hem de vatandaşları yalıtım konusunda uyardı..

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

İZODER: Isı yalıtımıyla 46 milyar TL tasarruf yapılacak!

'Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı'nı değerlendiren İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, "Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar TL tasarruf elde edilecek...

İZODER: Isı yalıtımıyla 46 milyar TL tasarruf sağlanacak!

İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, ' Kalkınma Planı’nın öngördüğü süre içinde 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar TL tasarruf elde edilecek ' dedi.

İzoder yangın yalıtımına dikkat çekiyor!

İzocam’ın Taşyünü ürünleri ile destek verdiği “Yangın Yalıtımı Yangında Hayat Kurtarır” başlıklı etkinlik 11 Ekim tarihinde Nasuh Mahruki ve Kadir Çöpdemir’in de katılımıyla Nimetullah Mahruki İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

İZODER'le ısı yalıtımı ile tasarruf etmenin yolları!

Yaklaşan kış mevsimi ile birlikte ilk akla gelen doğalgaz zamları ve ısınma masrafları vatandaşları kara kara düşündürürken İZODER Yönetim Kurulu başkanı Ferdi Erdoğan ısı yalıtımı ile tasarruf etmenin ve konforlu yaşamın püf noktalarını açıkladı

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

İzosis, yalıtımı yeni ARGE çalışmaları ile güçlendiriyor!

Sektöre hazır sıvalı yalıtım levhalarında dört kenarda binili kilitli sistem ile gizli dübel detayını kazandıran İzosis, yüzey kaplama kimyasıyla da farklı bir ürün geliştirdi

izoder yalıtım semireni Haberi

izoder yalıtım semireni

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği protokolü çerçevesinde şimdiye kadar 8 ilde ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ni düzenlediklerini söyledi. Pelesen, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz seminerlerin gördüğü yoğun ilgi, Anadolu’ya açılma stratejisinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Sert kara ikliminin hüküm sürdüğü, kışların soğuk ve karlı, yazların sıcak ve kurak geçtiği Erzurum’da yalıtım hayati öneme sahip bir konu olduğundan, seminerimize ilginin yüksek olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri-Erzurum’u; Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile 7 Mart Perşembe günü Polat Erzurum Resort Otel’de düzenliyor. Seminere, kamu ve sektör temsilcileri ile alanında uzman isimler konuşmacı olarak katılacak.

Politek partnerliğinde, Aspol, Filli Boya/Capatect, İzocam, Kalekim, Mardav, MegaBoard,...