29 / 03 / 2024

Jan Olde Riekerink evi

Jan Olde Riekerink evi

Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink'ün zor durumda olduğu anlaşıldı. Ataköy’de lüks bir daireye yerleşen Riekerink, evinin kirasını ödeyemedi. Sneijder hocasının ev kirasını ödedi.

Petr Jan Kalaş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Petr Jan Kalaş kimdir? Petr Jan Kalaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Petr Jan Kalaş'ın eğitim hayatı  nasıldı?  İşte Petr Jan Kalaş'ın hayatına dair merak edilenler.

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Saghır Jan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Albeaıjan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Albeaıjan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Waleed Y A E Albeaijan tarafından kuruldu.

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alı Saeed, Khawaja Samnan Saeed ve Saghır Jan ortaklığında kuruldu.

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de   150 bin TL sermaye bedeli  Habıb   Saffarpoortamıjanı, Hossein Peirovi, Meysam Hamrahı tarafından  kuruldu.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Afsaneh Agha Seyedesmaelilami, Farnaz Majıdı ve Shabnam Eslamı Tamıjanı ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 13 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2085 Ada 3 Parsel üzerindeki 14 bin 357 metrekare arsa üzerindeki 26 bin 124 metrekarelik deponun 5 bin 400 metrekarelik depolama alanı "Jan Mobilya Hizmet San.ve Tic.Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraladı

Jfm Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jfm Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile flevious Ngwang, John Paul Jan Akem ve Maximilian S. Akem ortaklığında kuruldu.

Jan Olde Riekerink evi Haberi

Jan Olde Riekerink evi

Geçen yılın son bölümünde G.Saray’ın başına gelip, kazandırdığı Türkiye Kupası ve Süper Kupa sayesinde yeni sezonda yıllık 900 bin Euro’dan anlaşılarak ‘yola devam’ kararı alınan teknik direktör Jan Olde Riekerink’e şimdiye kadar hiç ödeme yapılmadığı ortaya çıktı. Sarı- Kırmızılılar’la 2 ay önce yollarını ayırmasına rağmen hala parasını alamayan Hollandalı teknik adamın, bu nedenle henüz İstanbul’dan ayrılmadığı bildirildi. Cimbom’un başına geçtikten sonra Ataköy’de lüks bir daireye yerleşen ‘Riekerink Bey’in evinin kirasını bile ödeyemediği ifade edildi. Riekerink’in para sıkıntısını çözen isim ise vatandaşı Wesley Sneijder oldu. Evin kirasını ödeyen Sneijder’ın, hocasını içinde bulunduğu zor durumdan kurtardığı kaydedildi.


50 BİN EURO İSTEDİ ONU BİLE ALAMADI 

Görevde bulunduğu süre içinde bu sıkıntısını yönetime ileten Jan Olde Riekerink, 5 ay biriken kirasını ödemek için hesabına en...