19 / 04 / 2024

japonyada içinden otoyol geçen bina

japonyada içinden otoyol geçen bina

Japonya Osaka'da bulunan 16 katlı "Gate Tower" binasının en önemli özelliği, 5 ve 7. katları arasından karayolu geçmesi. Binanın asansörü 5-7 arası durmayıp, 4. kattan 8. kata çıkıyor...

Bu sektörde çalışmak ister isiniz! Aylık 24 bin günlük 3 bin TL'ye iş imkanı veriliyor

Zeytinyağı imalatçıları eleman çağrısı yaptı. Çalıştıracak işçi bulamadıklarını söyleyen çiftçiler işçilerin zeytin işinden binlerce TL kazanabileceklerini ilan etti. 

Otomobil devinden işçi çıkarma kararı! Binlerce kişi işinden olacak

Yıl başında Almanya'da 3 bin 200 işçisinin işine son vereceğini ilan eden ABD'li dev otomobil üreticisi Ford, şimdi de İspanya'da işten çıkarma planladığını ilan etti. 2023'e ekonomik sorunlarla giren dev otomobil firmaları bu sene binlerce kişiyi işten çıkarmıştı.

Dikkat! Uzmanlar duyurdu! Bu meslekleri yapanlar, yakında işlerini kaybedecek!

Dünyada her gün büyük aşama kaydeden teknoloji, bir yandan hayatımızı kolaylaştırırken, ne yazık ki diğer yandan milyonlarca çalışanı işinden etmek için son hazırlıklarını yapıyor. Uzmanlara göre teknoloji, yakın bir zamanda bazı meslekleri ortadan kaldırırken, burada çalışanları da işsiz bırakacak.

Araba sürmenin daha akıllı bir yolu sloganı ile Kia Rio zamlandı mı? İşte Kia Rio 18 Ocak 2023 fiyat listesi!

Rio, etkileyici şehir içi ve otoyol yakıt verimliliği deneyimi sunarken, piyasada kalan birkaç alt kompakt modelin en iyilerinden biri olarakta tercih nedeni oluyor. Peki Kia Rio 18 Ocak 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

İşsize müjdeli haber geldi! Zamlanan işsizlik maaşı kaç para oldu?

Çalıştığı işinden ayrılmış veya ya da işten çıkarılmış olanların tekrar yeni bir işe başlayana dek belirli bir süre temel ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla hesabına işsizlik bu ay hesaplara zamlı olarak yatırılacak. Peki işsizlik maaşından faydalananlar yeni yılda kaç para alacak?

Sabit gelirli bir çalışan 100 metrekare bir eve nasıl sahip olabilir? İşte hesabı

Konut fiyatları son 1 yıl içinde uçtu gitti. Sabit gelirlilerin ev alması hesabı içinden çıkılmaz bir hal alırken Fox Haber'de Ozan Gündoğdu içinden çıkılmaz bu hesabı kalem kalem yaptı. İşte o formül...

'Böyle giderse 5 kiloluk ayçiçek yağı 500 lira olacak'

Ayçiçeği alım fiyatının düşük kalması ve üsteni itahalat sopasının çıkarılmasıyla çiftçinin ayçiçeğinden vazgeçmesi ve gelecek yıl tüketicinin ayçiçeği yağına servet ödemesi bekleniyor. İşte sektörün içinden gelen uyarı...

İşsizlik maaşına başvuracaklar hemen bakın! İşsizlik maaşı kaç TL oldu? İşsizlik maaşı başvuru şartları neler? 

Kendi rızası dışında işinden ayrılmak durumunda kalan sigortalı vatandaşlar, işssizlik maaşının kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki işsizlik maaşı kaç lira? 2022 işsizlik maaşı nasıl hesaplanır? İşte işsizlik maaşı ile ilgili tüm detaylar...

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

KPSS 60 puanla 25 memur alınacak! Memur olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! İşte ilanın detayları...

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar içinden 25 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

Elon Musk'ı kızdıran hamle! Eleştiri mektubu SpeceX'te 5 kişiyi işinden etti

Son dönemlerde Twitter'ı satın almasıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, bu defa da SpaceX şirketiyle gündeme geldi. Musk'a yönelik bir eleştiri mektubu en az 5 kişiyi işinden etti.

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

japonyada içinden otoyol geçen bina Haberi

japonyada içinden otoyol geçen bina


Japonya Osaka'da bulunan 16 katlı "Gate Tower" binasının en önemli özelliği, 5 ve 7. katları arasından karayolu geçmesi. Binanın asansörü 5-7 arası durmayıp, 4. kattan 8. kata çıkıyor.