26 / 04 / 2024

Japonyanın beyaz belgesi

Japonyanın beyaz belgesi

Pekin yönetimi, Japonya'nın yayımladığı "beyaz belge"de Çin ile ilgili beyanlara şiddetle karşı çıktı. Japonya'nın "gerçekleri" yeniden gözardı ettiği ve belgedeki beyanlara Çin'in katiyetle karşı çıktığı ifade edildi.

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

A101 21 Mart Perşembe indirimli ürünler fırsatlar kataloğunu paylaştı. Bu perşembe A101'de seçili birçok üründe indirim sunuluyor. Buna göre, perşembe günü beyaz eşyadan, televizyona, gıdadan birçok ürüne kadar fırsatlar raflardaki yerini aldı. İşte A101 21 Mart 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğ

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

İzinsiz konut kiralamalara 100 bin TL ceza! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İlgili yasaya göre, turizm amaçlı kiralanan konutların izin belgesi olmadan kiralanması halinde 100 bin TL ceza verilecek.

Tapu senedini kaybedenler aman dikkat! Hemen bu işlemleri yaparak yenisini çıkarın! Sonra başınız ağrımasın...

Gayrimenkulün sahiplik belgesi olan tapu senedini kaybedenler yeni tapunun çıkarılma aşamalarını merak ediyor. Peki yeni tapu senedi nasıl çıkarılıyor? İşte detaylar... 

Hepsi Burada kampanya üstüne kampanya yapıyor! Haziran ayına özel fiyatla Samsung çamaşır makineleri kaçmaz!

Hepsi Burada'nın beyaz eşyalarda yaptığı Haziran kampanyaları gündeme geldi Samsung WW90TA046AH/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesini yüzde 2 indirimle satışa çıkaran Hepsi Burada, müşterilerini memnun etmeyi hedefliyor. İşte 02 Haziran 2023 fiyat listesi

Aman dikkat! Beyaz eşya ürünlerine yeni zam geliyor!

TÜRKBESD Başkanı Gökhan Sığın, beyaz eşya sektöründe yeni zammın gündemde olduğunu söyledi. Sığın, enflasyonun devam ettiğini, asgari ücret zammının da fiyatlara bir ayarlama getirdiğini belirterek, “Fiyatlar biraz daha ileri gidebilir” dedi.

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Dijitsu Dokunmatik Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Dijitsu MD10 20 lt Dokunmatik Mikrodalga Fırın,beyaz paslanmaz çelik tasarımı,gelişmiş dijital özellikleri ve çoklu pişirme fonksiyonlarıyla mutfaklarda pratik bir kullanım imkanı sunuyor.

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için araştırdık! İşte en uygun beyaz eşya çeyiz paketleri 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik arefesinde olan, ev kurarken bütçeyi sarsmak istemeyen çiftler en kaliteli eşyaları en uygun fiyata almanın yollarını ararken birçok markanın beyaz eşya setlerinden oluşan çeyiz paketi fiyatlarını araştırdık. İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bosch ayın ürünlerinde ay sonuna kadar özel fiyatlar! İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Bosch’ta Ekim ayı sonuna kadar ayın ürünü beyaz eşyalarda özel fiyatlar açıklandı. Peki, Bosch beyaz eşya fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Zam açıklaması geldi; beyaz eşyadan telefona piyasayı yakıp yıkacak

Dünya çip kriziyle boğuşurken, dünyanın en büyük çip üreticilerinden Samsung fiyatlara zam yapma kararı aldı. Söz konusu kararın beyaz eşya başta olmak üzere otomotiv ve telefon gibi birçok üründe yüzde 20’lerin üzerinde zam olarak yansıması bekleniyor. 

Japonyanın beyaz belgesi Haberi

Japonyanın beyaz belgesi

Pekin yönetimi, Japonya'nın yayımladığı "beyaz belge"de Çin ile ilgili beyanlara şiddetle karşı çıktı.Çin Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yayımlanan "beyaz belge"de Çin'in olağan askeri büyümesi ve ada faaliyetleriyle ilgili sorumsuzca ifadelerin yer aldığı belirtilirken, Japonya'nın "gerçekleri" yeniden gözardı ettiği ve belgedeki beyanlara Çin'in katiyetle karşı çıktığı ifade edildi.


Açıklamada, Japonya'nın, Çin'in tehdit olarak görülmesinin yanı sıra Çin ile ilgili yanlış ve abartılı söylemlerinin, iki ülke arasında tansiyonu yükseltici etkisi olduğuna dikkat çekildi.


Çin'in barışçıl gelişme ve ulusal savunma politikası çerçevesinde bir yol üstlendiği kaydedilen açıklamada, stratejik amaçlarının da şeffaf olduğu dile getirildi.


Ayrıca ülkenin savunma durumu gelişiminin adil olduğu ve hiçbir ülkeye tehdit oluşturmadığı belirtilirken, Japonya'ya halkını yanlış yönlendirmeyi ve ilişkilerin gelişimini engelleyici bariyer koymayı bırakma çağrısında bulunuldu.


Çin'in uluslararası ve yerel yasalar çerçevesinde...