19 / 04 / 2024

Jessica Biel restoran mı açacak

Jessica Biel restoran mı açacak

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hündürel, Sheikh Hussein Gaber tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Airbus kargo uçağı restoran olacak!

TEKİRDAĞ’da işadamı Mustafa Yurdanur, geçen yıl uçuş süresi dolan ve Çorlu Havaalanı apronuna indirilen emekli Airbus A300 tipi kargo uçağını 200 kişilik restoran yapmak için 500 bin liraya satın aldı...

Çiğli Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi!

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ilk kafe olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi. Akvaryum Kafe sabah 08:30’dan akşam 24:00’a kadar Çiğlililere hizmet verecek.

Frescobaldi İtalyan Restoranı'nı İngiltere'de açıyor!

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek. Türk girişimciler yurt dışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak.

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi, Kemal Demirasal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Adnan Saygun Caddesi, Yeşilevler Sitesi, No:5'de kuruldu.

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, 27 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Bozdoğan Su Kemeri'ne restoran mı yapılacak?

Şehir Plancıları Odası, Bozdoğan Su Kemeri ' ne seyir terası ve restoran projesine, " Daha sonra başka ticari işletmeler de yapılacaktır " diyerek karşı çıktı...

Muğla'da 1 milyon 265 bin TL'ye satılık restoran!

Muğla İli Marmaris İlçesi'nde yer alan restoranın toplam bedeli 1 milyon 265 bin 764 TL olarak belirlendi. Restoranın satışı Marmaris 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Jessica Biel restoran mı açacak Haberi

Jessica Biel restoran mı açacak


İstanbul'da mayısta konser verecek olan ABD'li şarkıcı Justin Timberlake'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak. 


Oyuncu, ünlü ve zengin çocuklarının gittiği "Au Fudge" adlı restoranın şubesini açma kararı aldı. Biel'in Los Angeles'ta açacağı restoran için bir inşaat şirketiyle anlaştığı...