19 / 04 / 2024

jet kazası raporu

jet kazası raporu

Başaran Holding'e ait ve iran topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan jet kazasında ön rapor birkaç gün sonra tamamlanacak.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

Mina Başaran'ın nişanlısından duygulandıran paylaşım!

Türkiye’yi yasa boğan jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı kazadan sonra ilk paylaşımlarını dün yaptı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ses kayıtları çıktı!

İran’da, 11 kadının yaşamına mal olan Türk jeti kazasında, kokpit ses kayıtları ortaya çıktı. Kabinde pilot Beril Gebeş’in çabalarının yanı sıra, “Allah’ım bize yardım et” çığlıkları da duyuldu. 

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu ortaya çıktı!

İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporu hazırlandı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu tamamlanıyor!

Başaran Holding'e ait ve iran topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan jet kazasında ön rapor birkaç gün sonra tamamlanacak.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının esrarı çözülüyor!

İran’da düşen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait jet kazasının esrarı çözülüyor. Karakutular Paris’e gitti...

Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın düğün kaporasını iade etmedi mi?

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan'da yapılacaktı. Başaran'ın düğününde Kenan Doğulu da sahne alacaktı...

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazası soruşturmasında yeni gelişme!

İran'da düşen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği Başaran Holding'e ait özel jetle ilgili kaza soruşturmasının, İran yerine Kanada ya da başka bir Avrupa ülkesinde yapılabileceği bilgisi öğrenildi. 

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasında FDR hafızası bulundu!

İran'da geçen ay düşen Türk jeti ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Mina Başaran ve arkadaşlarının öldüğü jet kazasında FDR hafızası bulundu.

Başaran'lara ait jet kazasının sürpriz tanığı ortaya çıktı!

11 kişiye mezar olan Başaran Holding’e ait özel jetin kaza sebebi esrarını korurken, sürpriz bir tanık ortaya çıktı.

jet kazası raporu Haberi

jet kazası raporu

İran, topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan Başaran Holding’e ait jet kazasında ön rapor tamamlanmak üzere. Raporun, bu hafta Türkiye’ye ulaşması bekleniyor. 

Kazanın üzerindeki sır perdesi, araştırma heyetinin de birinci derecede odaklandığı “Uçak neden önce yükseldi, sonra hızla alçaldı?” sorusuna verilen yanıtla çözülecek. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fransa’da kara kutuların analiz edilmesi ile birlikte hem kazaya ışık tutacak kayıtlara ulaşıldı, hem İran’da en başında beri varlığını hissettirdiği belirtilen bir kuşku giderildi. Türkiye, kaza sonrasında jette 3’ü mürettebat, 11 kişinin bulunduğunu iletti. 

Kazanın yaşandığı bölgede bugüne değin yapılan tüm aramalara karşın kaptan pilot Beril Gebeş’in naaşına ulaşılamadı. Bu durum İran’da, “düşen jette 10 kişi var” yönünde kuşkuya yol açtı. Kara kutuların açılmasıyla birlikte, jette 11 kişi...